In het kort! ik ben al jaren heel tevreden over deze webshop. De keuze is groot. Hun service is prima en de prijzen zijn ook redelijk.

Snelle bezorging goede prijs

Mijn bestelling was er snel maar wel erg veel verpakking materiaal dat kan millieu efficiënter, vandaar 3 sterren.

Alles is vlotjes verlopen

Stipte levering.

Goede service, snel geleverd

Mijn bestelling werd mooi op tijd geleverd. Heel vriendelijke communicatie via mail

Voldoende

Alleen bleef de bezorging wel, wat langer wachten. Zou eigenlijk de volgende dag in huis zijn. Dat was wel jammer ging een weekend overheen en pas dinsdag in huis. Producten waren gewoon top. Daar geen klagen over!

Zoals het moet

Perfect! Goede prijs en levering

Goede aanbieding en levering was volgende dag in huis! Top!

Snelle levering goed product

Parfait

Les viandes sont arrivées parfaitement congelées. Merci beaucoup :) Het vlees was perfect bevroren. Hartelijk bedankt :)

Goede snelle service

Zeer tevreden over de snelheid van de bezorging

Ik had een mooie vogelkooi besteld die keurig en snel werd geleverd. Helaas heb ik uiteindelijk voor een ander model gekozen en moest ik de kooi retourneren. Gelukkig verliep dit proces soepel: ik kon de kooi gratis terugsturen en kreeg ruim de tijd om mijn beslissing te nemen. Super service en klantvriendelijkheid – top!

Snelle en nette levering

Bestelling snel en netjes binnen gekregen

Top team

Bestelling ging blot, nalevering zonder problemen

top

Prima geholpen

Goede prijs en goede service.

Nav vraag snelle service

Goede service. Waar andere bekende online steekje laat vallen...

Snel geleverd en vriendelijke

Snel in huis, uitstekend verpakt!

Ik had een beetje fragiele zalmsnoepjes tegelijk met wat zwaardere spullen besteld, maar daar was goed rekening mee gehouden met het verpakken! Daar kunnen andere webshops nog wat van leren... Bedankt en graag tot een volgende keer!

Bestelling netjes en snel geleverd

Alles is super goede zaak

vlugge levering goede prijs

vlugge levering goede prijs

Mooi hok en stevig

Mooi hok en super stevig. En zeker voor de prijs kan je het echt niet laten! Mijn vogels zijn er super blij mee.

Uitstekende service

Mijn bestelling was kapot. Met medewerker contact gehad, fotos gestuurd en weer geretourneerd. Afleverbewijs gemaild en hetzelfde dag een nieuwe weer verstuurd. Top!

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!