Ik koop graag bij jullie kan zelf bepalen op welke dag ik het geleverd wil hebben ideaal

De hele zending is snel en goed verzorgd en bezorgd.

Vlot en correct

Goede prijzen, vlotte levering en correcte klantendienst met snelle oplossing als er toch eens iets mis loopt.

prima levering

Netjes op tijd, juiste levering volgens afspraak

Goede prijs, snelle levering

Wij bestellen graag bij TIM. Het kattenvoer is ook verkrijgbaar bij Albert Heijn maar bij TIM goedkoper en in meer soorten verpakkingen verkrijgbaar.

Goede service snel in huis

Snelle service goede prijs

Goede en snelle levering

Via Tim’s een Trixie hondenbed (opvouwbaar) gekocht. Naast de scherpe prijs werd dit artikel ook zeer snel geleverd.

Veel keuze en correcte site

Alles altijd op tijd geleverd

Gewoon goed

Besteld en mooi op tijd geleverd.

Altijd de artikelen zoals op de foto's. Correcte levering en zeer vlug geleverd. Zeer goede winkel en kwaliteitsartikelen aan een prima prijs.

Snelle correcte service

De bestelde goederen werden snel geleverd. Ook uitgebreid aanbod.

snufje was heel content!!

is goed verlopen snufje was ccontent en ik ook

Goede service. Duidelijk.

Alles is ok,

Goede service en snelle levering maar vooral mijn hond vind het Lekker

:-)

;-))

Perfecto

Erg tevreden

Snelle levering, erg tevreden

Altijd goed en snel en prima prijzen.

Snel en goedkoop!

Bestelde artikel de volgende dag al in huis tegen een gele goede -lage!- prijs. Dit is niet mijn laatste bestelling geweest.

Zeer tevreden over levering en producten

Bestelling snel geleverd, netjes verpakt. Heel tevreden over de service en producten! Wilma

Uitstekende service

Alsmje vragen hebt krijg je via de mail snel antwoord. Goede service

Heel tevreden.

Steeds tevreden over Tim's.

Topsite

Gemakkelijk om bestelling te plaatsen Goede prijs, leuke verrassing met verjaardag van uw dieren Snelle levering en antwoorden op onze vragen

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!