Slecht

Pakket moest thuis bezorgd worden en werd een week !!! later 8 km verderop bezorgd. Kreeg de mededeling dat het snel opgehaald moest worden.

Bestel er altijd bullepezen maar soms is de dikte wel erg dun. Veel waren er 1 cm in doorsnede en dat is wel erg dun voor een bullterrier.

Prima webshop

Netjes en snel geleverd

Goede kwaliteit

Snelle levering en goede prijs

Goede ervaring. Niks op aan te merken

Zie vorige

Super service en prijzen

Super tevreden. Zowel over de materialen als de service als er iets mis is.

Geweldige mand Hond ligt er graag in

Snel bezorgd

Het wordt snel bezorgd, en goed verpakt.

Snel en goede prijs-kwaliteitverhouding

Snel en goede prijs-kwaliteitverhouding

Goede Service

Denken mee voor oplossingen!

Perfect!!

Duidelijke website, zeer vlotte service!! En perfect ingepakt en geleverd!! Ik bestel zeker nog!!

Goede service! Goede prijzen.

Attent en snel leveren

Attent en een snelle levering

Veel keuze in producten.je bestelling word snel geleverd

Always very good.

I have always found Tim’s a very good web shop both in ordering and quick delivery and never had anything to complain about. Thank you Tim’s .

Goede producten en snel in huis

Goed bedrijf!

En betaalbaar, goede producten die elders niet te koop zijn Netjes ontvangen

Altijd goed!

Sinds 2021 mijn go-to winkel voor alle benodigdheden voor mijn hond. Altijd snel geleverd, altijd goed prijzen. Slechts 1 keer kreeg ik het verkeerde en dat was snel vervangen, ook vriendelijke klantenservice. Echt top!

perfect

snelle service, snelle bezorging, goed op de hoogte gehouden.

Alles goed verlopen

Fijne website, gemakkelijk bestellen. Snelle verzending, goed verpakt. En goede kwaliteitsproducten voor een mooie prijs.

Is voor mij de eerste keer dat ik besteld heb en mij honden en poezen en ik zijn tevevrede

Zoe bovenstaande

Ze hebben zoveel en snel geleverd

Goede en snelle levering.

Het speeltje voor de hond is snel aangekomen. Ze is er heel blij

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!