Mooi hok en stevig

Mooi hok en super stevig. En zeker voor de prijs kan je het echt niet laten! Mijn vogels zijn er super blij mee.

Uitstekende service

Mijn bestelling was kapot. Met medewerker contact gehad, fotos gestuurd en weer geretourneerd. Afleverbewijs gemaild en hetzelfde dag een nieuwe weer verstuurd. Top!

Snelle verzending

Product snel verzonden, en op moment van bestellen de goedkoopste aanbieder.

Prima spullen die ze ook snel en goed leveren

Voor onze hond wat lekkers gekocht en dat kwam snel in een goede verpakking. Prima club!

Bestelling was snel geleverd. Heel veel variatie in artikelen. Echt top.

Zeer goed bedrijf

Goede en vlotte bestelling Luisterd naar de klant en staat open voor advies

Goede service en producten

Goede service en producten netjes bezorgd

Snelle verzending en alles piekfijn in orde. Vriendelijk en behulpzaam. Aanrader !!!

mijn jongens zijn er verzot op

makkelijk te doseren zeer voedzaam echt organisch vlees

Netjes en snel geleverd

Is een super prijs. Snel geleverd.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit,snel Geleverd

Supertevreden

Producten zijn top. Snelle levering. Heel tevreden.

Makkelijk te bestellen goed op de hoogte gehouden.

Goed service

Snelle levering en ziet er goed uit de vogelkooi

In het bezit van 2 grote honden en krijgen cavom brok die altijd op tijd worden gebracht door post nl en soms zit er een snack bij voor de honden

Goede prijs en snel ontvangen.

Zoals altijd zeer tevreden. Beste prijs van het internet en supersnel geleverd.

Snelle verzening

Snelle verzending en reëele prijzen voor de producten. Ik moest helaas wel nog dingen extra bestellen om op de 20€ minimale besteding te komen. Dat was wel jammer

Perfect!

Snel en goedkoop. Een echte aanrader!

Goede kwaliteit ruime keus en snelle levering

Goede kwaliteit, handige site. Goede klantenservice

Snel bezorgd, goede kwaliteit gedroogde hondensnacks

Snel bezorgd, goede kwaliteit gedroogde hondensnacks. Onze 3 doodles zijn er happy mee!

Heel tevreden met zowel producten als service

Ruime keuze, prima kwaliteit, snelle levering

Goede aankoop !

Eindelijk eens een Kluif die Niet zomaar uit elkaar valt.. Super, hier is onze Lio wel Heel lang lekker zoet mee.

Snelle service, prima kwaliteit

Snelle bezorging, prima kwaliteit

perfecte levering

perfecte levering en heel vlug dus mogen zeker niet klagen, alles is steeds in orde

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!