TOP!

Duidelijke site en begrijpelijk bestelsysteem, Zeer snelle levering, Goede produkten.

Goed verpakt en snel geleverd!

Goede omschrijving bij de producten. Beyrouwbaar!

Goed, snelle levering

Betrouwbaar.

Snelle en correcte service en levering

Goed product en snelle levering

uitstekend

Goede prijs, snelle levering

Altijd correct en snel geleverd

Snelle service en goed van prijs

Prima service, snel, gemakkelijk en aardig. Kan niets anders zeggen. Met uitzondering van de prijs, vindt dat de prijzen nogal hoog. Verder niets aan te merken.

Gemakkelijke website. Veel keuze

Er is heel veel keuze. Maar de zaadjesdie we deze keer gekregen hebben, zijn van mindere kwaliteit dan de vorige. En dan ook nog wat duurder

Super service

Alles was tip top in order, snel geleverd, degelijk verpakt

Ik heb vloeibare schapenvet besteld, en dat was goed!

Prima qua informatie, de site (op mobiel) werkt niet altijd even handig

Goed bedrijf

Goede service en snel geleverd qua prijs heel goed te doen goedkoper dan andere en ik ben zeer geïnteresseerd tevreden over de producten,

Je artikel wordt met zorg behandeld,

Werd op tijd ingelicht met emails

Ik had 2 chuckitt ballen besteld en gezonde beloningssnoepjes levering was super snel en nog belangrijker mijn hond is er dol op. Ga zeker vaker bestellen

Snelle levering en product naar behoren

Snel geleverd en correct. Enorm blij met de waterblazer.

Snel en voordeligst

Product super snel geleverd en voor de beste prijs.

Uitstekende service

Bestelling 2 dagen later binnen. Een klein cadeautje toegevoegd voor onze hond. Heel attent. Bedankt en tot de volgende keer.

Geweldige service

Goede producten en snelle levering.

Tot nu toe zijn Taro (hond) en ik allebei tevreden over de producten. Kruidensnoepjes waren even wennen, maar worden nu zeer gewaardeerd.

Leveringstermijn te lang

De levering liet te lang op zich wachten!

Prima dienst, prima hondenvoer

Mijn samojeed en spaans mastijn houden van Orijen. TIM’s Orijen is vers en de levertijd is snel. Dus, prima.

Niets op aan te merken

Duidelijke site, snel en goed verpakt bezorgd.

Snelle levering!

Snelle levertijd

Tevreden

Tevreden

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!