Goede en snelle levering

Duidelijk en snel geleverd

Hele goede service

Redelijke prijzen

Snelle levering, goede website en redelijke prijzen

Goedkoop, makkelijk bestellen, tijdige en snelle levering

Makkelijk besteld, goedkoper dan elders, snelle levering met aankondigingsmails en tijdige en correcte bezorging.

Betrouwbaar

Gewoon goed. Redelijke prijzen, bereikbare klantenservice

Mijn ervaring is bijzonder positief

Er is een ruime keuze in het assortiment, een snelle levering en eventuele klachten worden worden vriendelijk en correct behandeld.

TOP winkel.

Snelle levering, voordelige prijzen en genoeg assortiment.

Ik had nog nooit van de webshop gehoord, maar ze verkopen er hondensnacks die ik niet elders online vond. De webshop is super betrouwbaar. Ik had twee producten besteld en ze kwamen snel, binnen de beloofde termijn en ik werd continu op de hoogte gehouden.

Erg tevreden

Bestelling is gauw binnen

Alles goed

Goede seevice snelle levering

Winkelbeleving!

Goede producten en reële prijzen. De communicatie is frequent en heel persoonlijk. Het geeft echt een gevoel van persoonlijk contact en winkelbeleving. Goede service!

Producten waren zoals omschreven en prima prijs. De varkens oren zaten alleen los in de doos dat was een beetje raar maar nog steeds wel gewoon 5 sterren..

Producten top. Leveringstijd langer dan op website staat aangegeven.

Producten in goede staat ontvangen. Ook de zalmolie was goed verpakt tegen het lekken. Echter heb ik wel erg lang op mijn bestelling moeten wachten , wat niet van te voren was aangegeven (ruim 3 weken in plaats van maximaal 2-4 werkdagen). Vandaar 3 sterren.

snelle levering, goede kwaliteit

Altijd een snelle service. Assortiment is zeer uitgebreidt

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Fijne webshop met een uitgebreid assortiment. Voldoende keuze dus. Snelle levering en de mogelijkheid om achteraf te kunnen betalen. Dat vind ik persoonlijk erg prettig.

Goede kwaliteit

Uitstekende service

Snelle levering, goede service en netjes verpakt

Perfect!

Razendsnelle zorgvuldige service!

Snelle levering.

Ik had 2 scharen besteld en deze werden zeer vlot geleverd . Ook werd ik heel goed op de hoogte gehouden van de levering. Ook de prijs was goed.

Goede prijzen en goed service

Ik bestel hondenvoer bij Tim’s. Altijd snelle levering.

Super tevreden

Ruim assortiment aan scherpe prijs en snelle levering, top!

Zeer klantvriendelijk

Fijne oplossing voor mijn probleem

Snelle verzending, groot assortiment en scherpe prijzen!

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!