Goed geen klachten

Bent tevreden met deze winkel Niks op aan temerken

Duidelijke site, vlot besteld en geleverd

Alles is vlot verlopen met mn 1e bestelling.

Beste service

Makkelijk besteld en ondanks de feestdagen zeer snelle levering. Top

Goede prijs en razendsnelle levering

Snelle en goede service. Prijs kwaliteit

Online besteld uit groot assortiment en vlug geleverd.

Mooie prijzen, kwaliteit en snelle levering.

Mooie prijzen, kwaliteit en snelle levering.

Snelle en goede service!

Gisteren besteld, vandaag geleverd. Geweldig in deze drukke tijd.

Eerste keer besteld,prima service.

Op zoek naar een hondenbad en kwam via Google uit op Tim's. Meer prijzen vergeleken en kwam bij jullie het beste koop uit.

Snelle en correcte levering, goeie prijzen

Snelle levering en netjes verpakt!

Wel betaald niks geleverd en geen reactie op gestuurde mail.

Slecht.

Producten zijn goed van kwaliteit.

TIM.S B.V. komt zijn beloftes na

Een misse bestelling ? terugsturen ,gratis

Prima webshop

Zeer goede service

Loopdroogmat

Prima Droogloopmat,als de hond met natte poten binnenkomst blijft de vloer proper. Ook snelle levering tijdens de drukke periode van kerstshopping.

Gewoon geweldig

Een zeer degelijk artikel en een snelle levering gewoon top echt tevreden over En de dieren ook

Redelijk

Zat weinig varatie in

Goeie kwaliteit

Snel geleverd en goeie kwaliteit voor leuke prijzen.

Lang moeten wachten

Heb bijna 3 weken op mijn bestelling moeten wachten.

We hadden hondenbrokken besteld, alleen bleken er andere brokken in de zak te zitten. Contact opgenomen met Tim's , hun hebben contact opgenomen met de leverancier en we hebben een nieuwe zak met hondenbrokken ontvangen. Dus top geregeld. De oude zak brokken hebben we kunnen doneren.

Fijne en snelle service

Eerste bestelling was goed verpakt en kwam snel binnen in de kerstperiode!

Ik vind de snelheid en service erg goed, het vlees komt altijd bevroren aan en de verzending is erg snel. Ik ben zeer tevreden.

Goed gedaan

Jullie zijm een goede dierenwinkel en goede service dankje wel

Dik tevreden

Voor de eerste keer hier besteld. Makkelijk spullen te vinden die je nodig hebt, en snelle levering.

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!