Perfecte levering

Door een operatie ben ik niet in staat om naar de winkel te gaan, nu handig besteld via Tim en de volgende dag netjes bij huis bezorgd.Ideaal!

Goede producten, altijd snel levering

Goede producten, altijd snel levering

Te laat geleverd voor diepvriesproduct

Post nl.heeft de levering uitgesteld. Bij diepvries goederen kan dat niet . Die moeten op tijd geleverd worden. Nu ben ik genoodzaakt het op een ander eens te proberen . Sorry ik was vast van overtuigd dat ik bij jullie juist was . Grtjes Lieve

Snel gelevetd

Snelle bezorging en servicegericht

Altijd snel bezorgd, netjes verpakt en bij de enkele keer dat er iets niet goed is gegaan werd ik zeer vriendelijk geholpen.

Goed spul de Biofood brokken en snel geregeld!

Voor herhaling vatbaar

Tevreden!

Goede aanbiedingen en supersnelle bezorging!

Mijn bestelling van twee dozen natvoer en gepofte kippenpoten zat zonder bescherming bij elkaar. Met als gevolg gebroken pootjes! Is gemeld en een passende oplossing is geboden en geaccepteerd.

Gewweldig en snel geleverd

Keer op keer worden bestelde producten snel geleverd! Ook op de Wadden

Snele levering

Snelle levering en goede prijs

Zeer tevreden! Bestelling de volgende dag al in huis

Goede kwaliteit netjes verpakt

Prima ervaring met Tims B.V

keurig geregeld

mijn bestellingen zijn altijd keurig op tijd ontvangen

Goede spullen

Snelle levering en altijd een snack er bij voor de hond en achter af betalen

!

goede service!

Goede aanbiedingen, goede spullen

Online besteld, goede aanbiedingen. Pakket werd snel bezorgd. Netjes verpakt en leuke verrassing door grote bestelling. Was een feestje om uit te pakken.

Goede producten, snel geleverd.

Zeer snel geleverd

Speelballen gekocht voor mijn konijn, goede prijs en echt zeer snel geleverd.

Goed-koop!

Tim is gewoon goed en goedkoop! En ja, dat is voor mij de reden om bij Tim te bestelen.

Goede ervaring!!

Duidelijke regels

Zeer snelle correcte levering

Goede ervaring bij afhandeling bestellingen.

Goede snelle levering

Binnen gekregen zoals de site vermeld. Goed verpakt tegen een goede prijs

Altijd klant vriendelijk

Bij dental sticks rijst/lam ook kip

Jammer dat er bij de dental sticks Lam/Rijst ook kip inzit. Dit staat nergens bij jullie aangegeven op de site. ‘Misschien een handige tip om dat er bij te zetten ivm allergieën.

Jammer zak met 17 kilo acana kapot

Ik bestelde een zk Acana hondevoer en kreeg deze geplakt binnen. Ze hadden deze open gesneden en even met plakband dicht geplakt. Toen ik de zak wilde uitpakken viel ze uit elkaar. Levering was snel en verder alles oké

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!