Snelle levering!!

Goed geprijst en super snel in huis.

Zoals het hoort

Niets negatief te melden.

Wat een geweldige service. De volgende dag als in huis,daar word je blij van. Bestelde item zoals beschreven. Gr Een blijde hondenbezitter.

Goede producten voor een goede prijs die snel geleverd worden.

Producten zijn makkelijk te vinden voor een goede prijs. Echter heb ik een aantal keer contact opgenomen over kapotte producten. De ene keer word het snel afgehandeld, de andere keer hoor je naar een paar keer contact niks meer.

top sevice en snelle bezorging

top ervaring

Prima zaak

Tot nu toe prima service, betrouwbaar en een snelle levering.

Tevreden klant

Ik heb online snel mijn keuze gemaakt. Voor het zelfde artikel heeft Tim mij de beste prijs kunnen aanbieden. Het was een gemakkelijk proces om te bestellen. Binnen enkele dagen had ik mijn bestelling thuis aangekregen. Ik heb ook nog een leuke extra verrassing gekregen voor mijn kat, een speelhengel. Enkel de doos was veel te groot voor het artikel. Misschien kleiner verpakken dan wordt er minder lucht verzonden en kan je meer plaats creëren voor de transporteur.

Ruim assortiment scherpe prijzen

Ruim assortiment, scherpe prijzen en snelle en keurige levering.

Prijs kwaliteit klopt. Levering volgens afspraak.

Goedkoop en snelle levering

Goede ervaring en raad het bij familie en vrienden aan

top

goede service

erg goede service

ik kan niet anders zeggen , dan dat de service van Tim's uitstekend is. nadat we telefonisch contact hadden gehad besloten we een bepaald artikel te bestellen... echter deze bleek te klein voor onze hond , pakket retour ( gratis) gezonden, direct werd het geld teruggestuurd

Voordelige prijzen, goede assortiment.

Goede assortiment, snelle levering en ook voordelig.

Snelle levering en goed verpakt.

Goede prijs. Geen gedoe met hoge verzendkosten. Snel geleverd.

Top service!

Na problemen op de website met Farmfood, de korting die die dag van toepassing was, gekregen voor een latere bestelling! Top service!

Heel erg goed

Besteld, snel geleverd. Tevreden over het product!

goeie prijs, goede kwaliteit, snelle levering

Goede ervaringen en open communicatie met Tim's. Niets op aan te merken.

Spam

Na het ontvangen van een ‘nieuwsbrief’, ongevraagd want niet voor ingeschreven heb ik een mail gestuurd of dat kon stoppen. Geen reactie maar nu weer een uitnodiging voor een review. OK bij deze.

Pra service

Klantvriendelijk

Geweldige producten&service voor een mooi prijs

Om de 2-3 dagen een ritje met de auto hebbie vervangen door bij Tim’s te bestellen! Een stuk minder tijd kwijt voor betere producten, goedkoper en hele snelle service! Keuze uit vele verschillende producten voor zowel kleine als grote honden. Als je een probleem hebt even een mailtje en ze helpen je vriendelijk en snel! Diepvriesproducten komen ook nog bevroren binnen Mijn huskies zijn happy!

Goed super

Tim's is helemaal top!

Breed assortiment, prima prijzen, snelle levering, goed bereikbaar per telefoon en bij de klantenservice is de klant nog koning!

Fantastisch dierenwinkel

Ben je naar iets op zoek voor uw huisdier? Hier vinden we het. Van klein kammetje tot...... gewoon alles wat je kunt gebruiken.

Goede service en vlot geleverd

Producten zijn goed en zoals omschreven op de webshop. Alles wordt blot geleverd en goed verpakt

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!