Altijd okido verzorging

Nog nooit problemen gehad en altijd prima service

Perfect!

Super snelle service, vriendelijke medewerkers en fijne producten.

Product prima levertijd erg lang

Al was de levertijd lang ben ik tevreden en koga ik zeker nog een keer de site bezoeken

Snelle levertijd, goede producten

Goed geen aanmerkingen

Eenvoudig en nauwkeurig.

Snelle levering, goede prijzen en assortiment

Snelle levering, goede prijzen en veel keuze in het assortiment

Goed werk afgeleverd

Netjes een bericht beantwoorden. En de levering is goed. Op de hoogte houden van de eventuele vertraging, prima

Super!!

Top! Keurig verzonden en verpakt!

Snelle goede service

Goede service , snelle levering , goede produkten.

Prima servic

Alles werdt mooi optijd bezorgd. En de prijs is zeer goed.

De beste in zijn service....producten....en de rest is ook uitstekend!

Super sklep

Bardzo szybka wysyłka . Super sklep i atrakcyjne ceny . Polecam

Levering goed

Vlotte en verzorgde levering.

Snelle levering.

Mijn eerste bestelling gedaan. Snelle levering.en zeer goedverpakt. Zeer tevreden.

Goed geleverd en de kittens zijn verzot op het eten

Goed spul, levering een beetje traag maar dat deerde ons niet.

Een goede webshop, snelle levering.

Top geregeld

Besteld en op afgesproken dag bezorgd!!

Alles perfect zowel prijs/kwaliteit/snelheid

Bedankt namens de vele vogels die genieten van de pinda's !! Ook de korting die op het juiste moment kwam ( pinda's waren bijna op )

Geschikt eten voor mijn BORDAUXDOG

Hondenvoer snel geleverd

Na bestellen op een overzichtelijke website wordt er heel snel geleverd met altijd een leuke verrassing voor de hond in de verpakking van 2 zakken Prins croque hypoalergeen hondenvoer.

Supersnelle levering van een fijn product.

Supersnelle levering van een goed geprijsd product.

Keurig

Alleen 1 punt bij levering vh pakket waren beide hondenvoerzakken opengescheurden de door aan de zijkant beschadigd het was ook in 1 pakket geleverd wat behoorlijk zwaar is misschien is het de volgende keer beter om te versturen in 2 aparte dozen (tip) voor dr rest een keurige webwinkel

Perfect en snel geleverd

Het product is wat ik heb besteld en onze hond was weer heel blij met het gratis snoepje.

Snelle levering, goede spullen

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!