super snel geleverd

Het was de eerste keer dat ik bij Tim bestelde. Gegoogeld op het product wat ik nodig had, Tim bleek de voordeligste. Maar wat snel in huis ook! Sneller dan aangegeven. Jammer dat Tim niet alle producten kan leveren die ik maandelijks nodig heb voor mijn dieren, anders ging ik naar geen andere zaak meer. Top!

Goede service.

Alles wordt op tijd en netjes verstuurd.

Snelle levering en altijd een verrassing erbij. Te leuk en mijn 3 kwijlebakken zijn er blij mee!

Goede, snelle en nette af leverin

Zie bovenstaande regel

Super snelle levering

Helemaal top

Produkt snel in huis

Heel correcte service

1 van de producten die ik had besteld, was. Niet in voorraad. Het volledige pakketje werd uiteindelijk geleverd nog voor de verwachte datum.

Goede service, groot assortiment en vriendelijk en behulpzaam klantvontact

Ik heb goede ervaringen met de Tims huisdierenwebshop. Vele malen besteld, en altijd in orde. Soms iets op nalevering, maar dan krijg je netjes een mailtje. Alleen spullen die op nalevering zijn. Dan wachten ze, met het versturen van.de hele bestelling. En dat hoeft van mij niet. Stuur op, wat er op voorraad is,en de rest op nalevering, dan later op.. Althans dat werkt voor mij

Snel, verzorgd en goede prijs

snel en goedkoop.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snel en de producten die ik zoek tegen een goede prijs.

Altijd goed geholpen en fijne prijzen.

beste website die ik gebruik

voordelig, regelmatig promo's; correcte behandeling, snelle service

Good service, good price and fast shipping

Good service

Reeds eerder hier besteld

Snelle en correcte levering

Gewoon uitstekjend

De aanbiedingen om met 1 cavia alles ter viedenb en schoon Is mijn back to nature ideaal om per 4 zakken te morgen kopen zonder verzendkosten Super top

Super service

Wij hadden de kat weg Ssst gekocht en deze heeft een doeltreffende werking Blij met onze aankoop

alles is perfect

zie boven

Altijd goed

Altijd een snelle levering en onze honden doen het erg goed op het voer en zijn dol op de beloningen.

Snelle correcte afhandeling en levering

Overzichtelijke website, ruim assortiment, goede prijs en correcte afhandeling. Top!

Alles dik in orde

Duidelijke en overzichtelijke site. Vlot besteld en betaald. Snelle en correcte levering Onze hond en wij zijn weer blij!

Vlotte site, had korting gekregen en snelle levering

Wormenkuur hond

Erg lang op moeten wachten, 5 wkn. Wel fijn om dit gelijk op de site te zetten en niet nadat het besteld is.

Mijn retour moet nog afgehandeld worden

Nog niks gehoord over retourzending

Goed product en snel geleverd

We hadden een nieuw. Bed/kussen nodig voor de hond en de prijs van gioed

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!