Heel behulpzame klantendienst en prima levering.

Super mand ze er dolblij mee

Goede producten

Makkelijke website, snel verzonden!

Prima service, snel, mijn spullen altijd op voorraad en de beste prijs.

Ze hebben de beste prijs maar ook altijd voldoende voorraad zodat ze snel kunnen leveren.

Snelle levering goede prijzen

Heel tevreden altijd over Tims, men heeft vaker goede aanbiedingen en zijn dan goedkoper dan concurrenten. Ze leveren ook snel en betrouwbaar!

Blij met mijn bestelling, maar niet met de 8 mailtjes in 2 weken tijd sinds mijn bestelling.

Twee weken terug besteld en erg blij met mijn bestelling. Ik ben echter niet met de zoveel mailtjes. Ik tel er acht in twee weken tijd.

Pas één keer een bestelling gedaan. Verder vind ik het aanbod een beetje karig. Ik wil graag Animonda katten voer. En bijvoorbeeld Rijen, Power of Nature dat verkopen ze niet dus moet ik toch elders inkopen.

Zeer tevreden!

Ik heb inmiddels al een aantal keer diepvriesvoer besteld voor een van mijn honden, en ik ben zeer tevreden met alles. Het wordt de dag erna geleverd en het is goed verpakt waardoor alles nog mooi bevroren is.

Geen problemen met bestellen

Snelle levering, was fijn, voer was op.

Correct en vlug

Alles ok

Betrouwbaar en snel

Toppie

Altijd netjes en snel geleverd

Snelle levering en goed assortiment.

Al een aantal keren besteld bij Tims en heel fijn dat er snelle levering is. Het assortiment is ook uitgebreid.

Ze zijn wel aardig en goed

Service is prima Ook moest ik langer wachten

Nette en snelle levering

Snelle bezorging en goed verzorgd

Goede ervaring en goede service correct en Energique netjes in prijs..

Super snelle en keurige levering

Prima bedrijf niets mis mee.

Vlotte levering, producten zoals omschreven

Zoals altijd heel tevreden over Tim's

Goede prijs en snelle levering

Tegenwoordig bestel ik het hondenvoer via deze website en altijd naar tevredenheid. Ook een goede prijs en snelle levering!

Positief

Snelle levering!

Heel goede service vriendelijk mij krijgen ze niet naar een ander

Snel en perfect traceerbaar. Goeie kwaliteit op alle punten!

Betaalbaar, goed en snel

Gewoon goed

Snelle verzending en goede prijs kwaliteit verhouding

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!