Tevreden !

Snelle levering ,goede communicatie

prima en snel

dag 1 besteld dag2 inhuis

perfect

Super snelle levering en netjes verpakt. zelfs een extra cadeautje gekregen bij de aanschaf van Farmfood. leuk meegenomen.

Goed product, snelle levering

Mooie bench, kwaliteit zoals beloofd

Genoeg voorraad en snelle levering

Als er op de site staat dat het op voorraad is, kan je er gerust meerdere artikelen van bestellen zonder dat je erna gecontacteerd wordt dat er maar 1 stuk of helemaal geen stuks op voorraad zijn. Levertermijn was de laatste keer 1 dag terwijl we hier tegenwoordig nogal wat geduld moeten hebben als het leveringen betreft.

Snel en favoriet bij mijn hond

De zalmkoekjes waren door mijn hondentrainer aangeraden en terecht! Mijn hond is er dol op!

Snelle goede service

Duidelijk en eenvoudig

Het is eenvoudig te bestellen. Vind alleen het aanbod nog wat klein. Ook dat wat er aangeboden wordt is vaak alleen heel groot, of heel klein verpakt. Een tussenmaat zou fijn zijn.

Good deal

Het is cheaper than what I used to buy before. It works okay. Sometimes the pee ball breaks but most of the time not. I would keep buying this because it saves me money.

Geen enkel negatief punt

Goede artikelen, goeie service en snel reactie na sturen van email :) Ga zo door!

prima winkel

Goede prijs, vlot geleverd en klantvriendelijk.

Eerste keer restitutie vanwege het niet kunnen leveren van een product. Mijn tweede bestelling zeer snel geleverd.

Goed produkte

Professional

Ik bestel altijd de hondenbrokken bij Tim

Vlooien shampoo zijn goed

Doen wat ze zeggen

Bij Tims een krabpaal voor de katten gekocht. Product is goed in orde, niet kapot en zeer degelijke kwaliteit. Levering was ook ruim op tijd. Al in al zijn wij tevreden klanten.

Meer dan tevreden.

Goede service had het bestelde product snel in huis.

Bestelling goed bexorging minder.

Mijn pakket is over 2 dagen bezorgt jammer.

Alles perfect inorde

Ne echte aanrader!

Levering volgens afspraak

Volgens beloofde tijd bezorgd. Maar als de levertjes korter zou zijn was het nog beter geweest.

Honden zijn gek op de brokken, ook de gratis snacks vallen goed in de smaak

Snelle levering goed verpakt. Mooi product

Product supersnel geleverd.

Goed, veel voor weinig!

Uitstekend bestellen hier….snel geleverd, voordelig en goede communicatie. Zakken voor zaten in dozen dus ook geen zakken kapot!

Snelle service!

Goede service alles snel in huis. Wat extra’s erbij gekregen

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!