Veel keus, aantrekkelijke prijs.

Wat ik nodig heb is er, en ook belangrijk goedkoper dan winkel. Soms veel goedkoper. En snelle bezorging.

Super snelle levering en kwaliteit

Achteruit gegaan

Heb vaker besteld,maar vind de levertijd te lang duren. En steeds als ik kippenpoten bestel,zijn ze niet voorradig . Als je dan na 3 weken mailt waar ze blijven ,zijn ze ineens verstuurd? Heel apart. Ik zoek wel een ander adres ,die sneller leveren. En dit probleem ligt niet bij de post, als ik maandags bestel, mag ik hopen dat ik het vrijdags geleverd krijg. Bv gister een zak voer besteld, die ik vandaag binnen krijg.en niet bij Tim besteld.

Ruim assortiment en scherp geprijsd. Tevens heeft u de levering al de volgende dag in huis.

Vandaag besteld, morgen in huis

Snelle levering.Goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit.

Netjes geleverd

De bestelling is netjes optijd in een sterke doos.

Razendsnel en goedkoop

Goede info van de klantenservice en heel snel geleverd

Zeergoed

Correcte en snelle levering

Scherpe prijs en snel geleverd.

Tim's heeft scherpe prijzen, de communicatie is in orde en de levering is soepel verlopen. Top!

Snelle levering, prima prijs

prima service

ik vond snel wat ik moest hebben en het wordt altijd heel snel bezorgd...

Super service

Altijd alles in orde!

Prima bedrijf

Bestelling snel en netjes geleverd. Één artikel retour gestuurd en dat is ook netjes terug gestort.

Goeie service en snel gelever

Goeie service en snel geleverd

Prima survis

zeer goed

snelle en goede levering

Snelle levering en gunstige prijzen

Veel keuze en snelle levering van producten.

Goede service, makkelijke site, is er iets niet voorradig, staat het in de mail en volgt snel weer een levering

Fijn dat ik jullie gevonden heb en dat jullie 10kilo zakken hebben van Biofood voor de laagste prijs wat voor mij wel erg fijn is om mijn hondje toch ondanks mijn lage financiële toch te kunnen geven wat ze nodig heeft

Uitstekend vlugge service

Snelle service en nooit geen problemen

Ik heb zeer goede ervaring met de Firma Tim. Zeer goede producten en snelle aflevering van de producten die ik besteld.

zeer coöperatief en flexibel

goede communicatie, snelle reactie

goede service en snellen levertijd

goede kwaliteit

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!