Zelfs op zondag wordt je bestelling verstuurd

Mijn bestelling was voor maandag met vers bevroren vlees en werd op zondag ingepakt en verzonden, helemaal top bedankt.

Goede service en een snelle levering

Ik ben zeer tevreden en zou jullie zeker aan raden

Delivery service is bad

Hello, I bought the item Bestelnummer # 6720814 . It has informed me next day delivery. a week passed nothing heard. Called the customer service and lady was helpful. She said she will sort it so next day Cage is arrived BUT then a day later another cage is arrived. So I have sent that back with the Eurocar delivery . The first one was a truck. Please be aware of that I did not kept the second package. I guess you need to have a look track and delivery system internally. Thanks Gunes Richards

Zoals altijd, perfect in orde

Prijs én assortiment top

voordelig en snelle service

De meelwormen worden zeer gewaardeerd door de vele vogels in onze tuin.

Top Verkoper

Snelle levering, goede producten

Bestellen ging makkelijk, levering op tijd, verpakking helemaal goed. Vlees was nog goed bevroren. Top

super snel geleverd.

Als ik de pet's bestel heb ik ze meestal binnen 24 uur binnen.

Snelle levering en een mooi assortiment.

Zoals steeds werd de bestelling snel geleverd. Ook het uitgebreid assortiment aan zeer correcte prijzen kan ik enkel maar prijzen.

Goede service snelle verzending

Allemaal netjes in orde en snel geleverd

Zoals gewoonlijk snel en compleet geleverd wat er besteld is wordt geleverd

Snel

Verschillende dingen gekocht via de website. Werd snel geleverd!

Goede internet dierenwinkel met een goed assortiment

Goede internetwinkel, problemen worden goed opgelost. Ik heb 2 nadelen: de site vind ik vrij onoverzichtelijk en er staat altijd een product in mijn winkelmandje wat ik niet wil hebben.

Goede website en service

Na op de website gevonden product was de andere dag al thuisbezorgd.

Prima in orde, en keurig op tijd

Bestelling prima in orde, levering keurig op tijd en netjes verpakt.

Bestelling plaatsen gaat makkelijk en het wordt snel bezorgd.

Eerlijke prijzen en snel bezorgd

Geweldige service!

Snelle levering, goede prijs

zeer goed

zeer goed en vlugge levering

Goede en snelle service

Nette en goede service.....maar ook meedenkend! Sommige bedrijven kunnen een goed voorbeeld aan Tim's nemen

Correcte snelle levering. Prijs kwaliteit is zeer goed

Een snelle levering via de website art. Is zoals verwacht. Prijs kwaliteit is goed. Top

Geweldige website!!

Prima prijs kwaliteits verhouding en snelle levering.

zo moet het zijn

bestellingen, levering en prijzen perfect in orde

Goede service en een snelle levering

Veel merken voor elk budget.

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!