Zeer goede service

Zeer goede winkel met behulpzaam personeel

Goeie service

Mooi breed assortiment. Snelle en goeie levering [volgende dag in huis!] 2 pakketjes besteld waarvan er 1 ergens was verdwenen. Contact op genomen per mail en zonder gedoe opnieuw verstuurd; goeie service en zeer klantvriendelijk. Pakket ook de volgende dag al ontvangen.

Snelle levering, uitgebreid assortiment

Prima prijs kwaliteit verhouding. Leuke aanbiedingen. Snelle levering!

Tevreden!

De bestelling kwam snel binnen. Goed verpakt. Mooie prijs. Mijn konijn vind alles lekker en is tevreden!

snel naar tevredenheid

Gewoon zoals ik van een bedrijf verwacht

Goede site, goede producten, goede prijs

Makkelijk bestellen, groot assortiment en niet duur

Top bankje voor me kat

Mooie bank en mooie prijs

kwalitatief goed product en snelle levering

En netjes verpakt verzonden.

Uitstekende producten en snelle levering.

geweldige goeie webwinkel

altijd op tijd met bezorging, je kan later betalen en als er iets mis is, sturen ze meteen het goede product op

Gewoon goed

Levering zoals moet

Snel en altijd goed

Bestel hier regelmatig en altijd keurig dag erna en problemen worden gelijk opgelost

Zeer goede ervaring.

Voor het eerst hier een bestelling geplaatst, 10 x bullepees. Goed product voor de laagste prijs en snelle levering. Binnen 24 uur. TOP.

Snelle bezorging prima website.

Mijn bestelling liet iets langer op zich wachten dan wat de bedoeling was. Eén van de artikelen was nog niet geleverd door de groothandel. Na contact met Tim's heb ik meer info gekregen over een nieuwe verwachte levertijd. En al gauw is mijn pakket geleverd. Er zat zelfs een klein extraatje bij waar mijn katten heel blij mee zijn. Ik ben nog altijd heel tevreden met de service en het aanbod van Tim's.

Snelle levering van top hondenvoer!

Knipper nog net met mijn ogen en pakket wordt al geleverd!

Snelke levering

Producten worden netjes verpakt.

Brokken werden snel geleverd. Mijn hond is kieskeurig, deze brokken werden meteen met smaak opgegeten. Ook de bij geleverde koekjes vinden ze heerlijk

Goed assortiment, goede prijs

Ik heb daar kunnen vinden wat ik nodig had.

Nette levering, kwaliteit

Overzichtelije website, nette levering, kwaliteit

Excellent

Goed product, super service

Prima snelle levering

Uitstekende service en levering

Goede kwaliteit/ prijsverhouding. Snelle levering en een uitstekende service!! Post NL was bij de levering zwaar in gebreke gebleven. Na 1 telefoontje alles weer opgelost en na 1 dag het product alsnog geleverd gekregen

Fijn bedrijf

Had iets besteld wat toch niet aan mijn verwachting voldeed! Gebeld met hun en netjes opgelost ! Super!!

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!