Doen wat ze beloven, prima ervaring

Alles op tijd geleverd en mooi product!

Een mooi bankje voor mijn hondje gekocht. We zijn er super blij mee !

Uitstekende service

Super snelle levering. Jammer dat de bezorgdienst er langer over doet dan de afspraak.

Snelle levering, prima prijsverhouding

Gewoon goed en snelle levering!

Snelle levering, goede service

Snelle levering met een leuke attentie erbij vanwege mijn eerste aankoop

De attentie die erbij zat was echt leuk! Had een hondendraagtas besteld en gebruik die zelfs meerdere dagen per week. Hondje vind het leuk om op de rug mee te gaan. En geniet dus ook van de hondensnoepjes in het leuke blikje. Tas zit heel comfortabel voor baasje en geldt ook voor mijn jack russel die dagje ouder is

Anti blaf band besteld werkt perfect binnen 1 dag was het afgelopen met het geblaf.

Snelle en correcte levering

Makkelijk dat je het online kunt bestellen en zo thuis is.

bestelling was van goede kwaliteit en snel bezorgt

goede kwaliteit op tijd geleverd

Goede en snelle service

Super website met mooie producten. Snelle en goede service. Helaas was het bankje wat we besteld hadden voor onze hond iets te klein. Dit was echter onze eigen fout, het bankje zag er verder echt fantastisch uit en was bovendien de dag na we het besteld hadden al bij ons thuis.

Ben zeer tevreden.

Ben zeer tevreden.

Goede prijs snelle levering

Snelle levering !!!

Snel alleen was mijn adres verkeerd geplaatst op hef pakje. De buren hebben het me bezorgd dus goed aangekomen hoor Huis nummer was 160 maar op pakje stond 16 Groeten Raf

Snel

Goede service . En alles wat je nodig heeft voor je dieren

Zeer prettig bedrijf en goede prijs

Doen vaak een gratis kleinigheidje erbij. Snelle levering en goede prijs.

Goede prijs kwaliteit, snelle levering

Ik vind jullie heel goed.

Hond is dol op koffieboom

Bestelling ging goed. Levering snel. Hond is er gek op

Prima bedrijf

Alles wat ik bestel krijg ik ook

Helaas wilde ik nog een artikel er bij, maar dat was er niet... Nadat ik mijn bestelling had ontvangen, weer het artikel gezocht en toen was het er weer. Graag informatie bij het artikel als het uitverkocht is en wanneer het weer leverbaar is, dat is duidelijker voor de klant.

Snelle levering met lekker cadeautje voor mijn honden

Snelle levering met lekker cadeautje voor mijn honden !! Super !!

Betrouwbaar, snelle levering

Snelle levering, betrouwbaar, groot assortiment, niet duur, klantvriendelijk

goede prijs en snel geleverd.

zie boven.

Super dienst !

Goede kwaliteit en in perfecte staat geleverd!

Super service

Snelle levering, goede service.

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!