Gewoon goede service

Goede producten voor redelijk lage prijs en snelle levering. .

leuke prijzen maar slechte website

Torn ik mijn aankopen wilde afrekenen kon ik slechts 1 stuks van een artikel afrekenen, niet de 6 die ik eigenlijk had willen kopen. Dit probleem bestond in Firefox en in Edge.

Super goede levering

Super tevreden over de website en de afhandelingen van de bestellingen.

Snelle levering.

Snel en correcte levering

Handige site Snelle levering Kortom correct

Goed product en snelle levering

80 kg vogel voer besteld , lage verzendkosten en op de afgesproken datum geleverd

Top shop maar…..

Top winkel met een enorme keuze. Maar… De voorraad status laat wat te wensen over. Op de site staat voorradig, levertijd volgende dag! Echter dan blijktdat het niet leverbaar is. Het wordt echter wel keurig netje na gezonden. Dus al met al ben ik tevreden!

Scherpe prijs en snelle bezorging

mijn bestelling was snel bezorgd en met een scherp prijs. Aanrader.

Snelle levering, goede producten

Kan hier goed terecht voor mijn hond met allergieën!

Goede producten.

Prima bedrijf en leveringen met goede producten.

Op tijd versturen

Op zich is er een prima product geleved. Alleen als je aangeeft hoeveel tijd je nog hebt om te bestellen en dat het dezelfde dag nog verstuurd gaat worden, dan moet je dat ook doen. En nu werd het alsnog een dag later verzonden, jammer.

Snel en alles correct

Enkel iets stevigere dozen en plakband gebruiken als de dozen boven 20kg wegen. Ze komen vaak wat gescheurd toe

Percies wat je vraagt en op tijd geleverd Met de levertijd

Topservice

Er ontbrak een gedeelte van de bestelde hondenmand en toen kreeg ik die week erop een nieuwe toegestuurd, keurig!!

prima product en snel geleverd

We hadden nieuwe wielen nodig voor onze hondenfietskar. De website was zeer duidelijk in z'n beschrijving. We konden goed kiezen en kochten een prima product dat goed pastte. Zijn er blij mee, speciaal onze hond, die kan weer comfortabel mee.

Ontvangen wat er besteld is.

Leuke aanbieding! En de honden zijn er blij mee.

Goed product

Goed product en snel geleverd

Makkelijk bestellen een zeer snelle levering

Makkelijk bestellen en een zeer snelle levering

fantastische service

altijd op tijd bezorgd en volgens afspraak heldere communicatie

altijd vlot en goede service

ik bestel al haren en vaak bij tims en heb mijn bestelling bijna altjjd de volgende dag in huis. heel prettig

Goede ervaring. Kwaliteit prijs verhouding top!

Prima aanbieding en vlot bezorgd

Leuk aanbod en verder niets aan toe te voegen.

Goed!

Zeer tevreden en snel!

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!