gewoon super

Goede service, klantvriendelijk en uitgebreid assortiment

Voldoende

voldoende

Goede producten goede prijs

Snelle levering, gevarieerd assortiment, competitieve prijzen en soms leuke acties. Enige minpuntje is dat ik in mijn bestelling 2 bakjes dieren caviaar verwachte, maar er slechts een ontving bij levering. Deze vond onze hond dan wel weer heel erg lekker!

is nog te vroeg om een ervaring neer te schrijven maar heb er alle vertrouwen in !

ik houd niet van verplichtingen (dit veld is verplicht ???)

Niet te duur en zeer snelle levering!!

Kattenvoer besteld en het was snel thuisbezorgd.

Altijd goed bij Tim's

Snelle levering (ook naar Be), leuk aanbod aan voeder, speeltjes.. Aanrader

Ok

Pakje kwam een dag later dan aangekondigd.

Prima . Alles duidelijk aangeven

Mijn zoon en ik hebben een bestelling geplaatst. Gelijk bericht en alles is prima gegaan .

Snelle levering, goede service

Gewoon goed!

Puik spul, goed geregeld.

Puik spul, snel en goed geregeld.

Gewoon Top bedrijf, en snelle levering.

Gewoon Top bedrijf, en snelle levering.

Goede service en levertijd

Voor herhaling vatbaar

Snelle levering en producten zijn zoals omschreven

Nog geen pakket ontvangen

Vorige week maandag een bestelling geplaatst die na zeven dagen niet geleverd is. Eerdere bestellingen gingen wel prima, vandaar toch een paar sterren.

Snelle levering!

Snelle levering!

Tot nu toe, alles wat ik heb besteld, keurig en snel geleverd. Ben erg tevreden, blijf bij Tim's bestellen.

goed op tijd

zeer tevreden over de bestelling en aflevering

top

zeer goed en prima levertijd

Altijd top

Snelle levering, diepvries goed verpakt. Super!

Goede en snelle service

Super en snel

Heb de Activet mat zapper gekocht een hele mooie borstel en snel geleverd

Snel en makkelijk

Makkelijk bestellen en vriendelijk.snelle levering

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!