Goede ervaring. Kwaliteit prijs verhouding top!

Prima aanbieding en vlot bezorgd

Leuk aanbod en verder niets aan toe te voegen.

Goed!

Zeer tevreden en snel!

top

scherpe prijs en snelle levering

Heel fijne website en snelle levering

Ik vind dit een fijne website en de grote verpakkingen zijn ook Beterkoop als anders . Het enige nadeel vind ik. Soms wil ik eens iets proberen en dan moet ge dadelijk een pak kopen met 50 stuks in niet wetende of ze het graag gaan hebben. Dus dat bestel ik dan niet omdat ik niet eerst een klein pakje ervan kan kopen

Topkwaliteit !!!

Al enkele keren besteld voor de hond en altijd materiaal van de beste kwaliteit. Top !

Supervlotte levering

Volgende dag de bestelling al geleverd

Besteld , snel geleverd!! Hondjes blij

Prettig om daar te bestellen

Een hele fijne webshop met super klantenservice..altijd snelle levering ook en goede producten

Alles netjes geregeld

Op zondag een wat grotere bestelling gedaan vanwege een aanbieding. Op maandag werdt ik netjes gebeld of het een probleem was dat de bestelling wat later kwam. Heb aangegeven dat dit voor mij geen probleem was. Werd er voor de zekerheid nog een keer gevraagd of dit echt geen probleem was omdat er anders een andere oplossing werd aangeboden. Dus zeker geen probleem. Bestelling komt als het goed is komende maandag binnen

Altijd goed

Wij bestellen bij TIM onze puppy pads. Deze worden netjes met track and trace geleverd. Nooit geen klachten. Vorige bestelling contact met TIM opgenomen en er samen perfect uitgekomen. Dikke 10

Ok

Super service

Tot op heden goede ervaringen. Snelle levering Netjes verpakt

Top winkel , top service en kwaliteit !

Mijn bully is inmiddels 8 jaar nu , en is nog nooit ziek geweest en is nog in super conditie dankzij de voeding van Tim's.

Levering kwam netjes op de door mij aangegeven dag

Snelle levering en goede aanbiedingen

Goedkoper dan andere website van dierenvoeding. Zeker als je meer besteld. En daar ben ik blij mee want ik heb dure merken voeding voor mijn katten Ze deden we ook nog een kado bij, die was alleen voor een hond die ik niet heb ha ha

Blij met de gekregen producten

Alles ging vlot. We vonden enkel de levertijd een beetje lang. De levering zelf ging vlot.

topkwaliteit

mijn beide border collies zijn verzot op jullie vlees

Mijn koop ervaring bij Tim's is uitstekend. Producten zijn qua samenstelling open en duidelijk omschreven. Kwaliteit en prijs aan te prijzen.

Onduidelijke en onhandige site, maar met een fijn aanbod

Het scrollen gaat (in ieder geval vanaf mijn mobiel) niet handig. Als ik een product aanklik, kan ik daarna weer opnieuw beginnen met scrollen van bovenaan en moet ik elke keer weer op "meer laden" drukken. De prijzen/aanbiedingen zijn mij niet altijd duidelijk. Sommige (dezelfde) producten (zoals oren) worden op verschillende plekken met verschillende prijzen aangeboden. Ik mis zelf een duidelijk overzicht van hoe ik nou aan het goedkoopste product kom/welk type botten het goedkoopst is. Soms wordt er in hoeveelheden gerekend, soms in (kilo)grammen. Het inloggen gaat bij mij vaak mis tijdens het afrekenen. Mijn winkelmandje wordt dan automatisch geleegd en ik kan weer helemaal opnieuw beginnen. Op de onhandigheid na is de site perfect voor het bestellen van een (half)jaarvoorraad kluifjes voor de hond!

Uitstekend!

Zeer snel geleverd naar België aan scherpe prijzen

De titel dekt volledig de lading.

Kwaliteit bullenpezen

De kwaliteit van de Bullenpezen zijn niet de beste en zijn erg dun. Ook de belofte de volgende dag in huis is wordt ook niet nageleefd. Donderdag morgen besteld en Maandag pas bezorgd.

1ste maal besteld helemaal in orde en alles perfecte en goede kwaliteit

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!