Snelle levering keurig verpakt

...

Goed geregeld!

Goed geregeld

Geweldige service.

Altijd tevreden en vlotte levering.

Zeer tevreden.

Snelle levering, product goed verpakt.

goede voordelige producten, zeer snelle goede bezorging

goede voordelige producten en zeer snelle goed verzorgde bezorging.

Snel geleverd en tevreden

Snel geleverd en als er iets mis gaat met mijn bestelling dan lossen zij het snel op vriendelijk en netjes zijn ze

Top zaak!!!!!!

Altijd vriendelijk en netjes geleverd

Goede service. Snelle levering.

Zeer vlotte levering.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Super snelle en nette levering

super

heel tevreden . Vlotte bezorging

Vlotte levering!

Vlotte levering

Valt weinig op aan te merken. Besteld en ontvangen.

Geweldige service!

Mijn bestelling werd, zoals beloofd, uitstekend uitgevoerd.

goede service

goede service

top

goed bedrijf komt afspraken na, snelle leveringminpunt is dat ik de bestelling in 3 losse dozen kreeg omdat dingen niet op voorrad waren,beter de laatse bestellingen op elkaar laten wachten want er zat nog geen 2 dagen tussen(vragen of de klant dat wil)scheelt bezorgkosten voor tims en beter voor het milieu

Altijd correcte leveringen

Geen negatieve ervaringen

Altijd super snel en voordelig

Al diverse malen bij Tim’ besteld en altijd naar volle tevredenheid.

Goede service!

Super winkel en website

Bestelling geplaatst via de website en netjes volgende dag geleverd was diepvries maar goed verpakt en bevroren aangekomen

Goede service, op tijd geleverd.

Producten zijn prima Snel geleverd Als het iets langer duurt , krijg je keurig netjes een berichtje Geen gedoe Dus ik ben zeer tevreden

Prima. Besteld en heel snel geleverd

Simpel besteld en gekregen

Bij mijn bestelling is er niets waarvan ik denk, daar zijn er verbeterpunten. Ik kan niet anders dan de volle 5 sterren te geven

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!