Wordt snel geleverd. En tevreden over het product.

Klantgericht gewerkt.

Alles super!

Snel verzonden, Hondenvoer kwam onbeschadigd en goed verpakt. 5 sterren!

Corecte levering

Prijs levering klopt 100% met de site

Snel en in orde

Goed prijs en snel levering. Zou het mogelijk bij bestellen van kattenbakvulling geen verpakt zakken in een kartonnen doezen opsturen? Gewoon het adres zetten op elke zak: het is beter voor de milleu :)

Uitstekend service snelle levering

Goede service en snelle levering.

Correcte handelaar

Mooie spullen aan een mooie prijs.

Snelle en nette levering

Goeie service

Mooie site. Snelle levering

Mijn hond vliegt op zijn eten af!

Als je pup het eten niet lust, Tims dog food is een must. Bedankt ook namens Koda

Prima!!!!!!

Goed verpakt!!!

Alles volgens bestelling en afspraak

Super service en breed assortiment

Super service en breed assortiment

Snel bezorgd

Goed verpakt en snel bezorgd met DPD, gratis retourzending.

Ik had een fout bij een bestelling gemaakt,heb telefonisch contact gezocht en werd heel vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

goede service, grote keuze, vlotte levering

1 vd weinige firma's die je altijd correct informeren over de levertijd en zich daar ook aan houden, ruime keuze

Snelle reactie op mail en problemen

Voor de eerste keer besteld. Snelle levering.

tof

zeer goede en correcte leverng

alles loopt correct

perfect en klant vriendelijk

correct

heb het hele pakket ( hondenbeschermdeken voor in auto) goed en binnen de afgesproken tijd ontvangen.

Uitstekend service and levertijden

Leuke online dierenwinkel

Snelle en nette levering van producten die net iets anders zijn dan die van de standaard dierenwinkel. Top onze (knaag)dieren zijn er heel blij mee!

uitstekend assortiment, snelle levering

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!