Service zoals het hoort

Snelle levering ondanks de coronamaatregelen.

prima webshop!

Altijd vlotte levering en ook niet te duur!

Snel en correct verpakt geleverd

De bestelling wordt snel en netjes verpakt geleverd. Ook is de communicatie over de levering en bestelling goed.

Gemakkelijk, snel simpel!

Duidelijk en overzichtelijke site, goed geprijst en alles werkt soepel.

Net als ik dierenliefhebbers

Ik heb het contact als prettig ervaren. Er is keus genoeg op de site. Behoorlijk snelle bezorging. Waarschijnlijk door de bezorging, was er van de kattenbak jammer genoeg een stukje van de klep af. Waardoor de klep niet bevestig kon worden, gebeld krijg een nieuwe kattenbak. Goede service dus.

Tim's geeft goed gevoel en is bereikbaar.

Ervaring voor de recente aankoop, koerier Postnl niet goed bevonden. De levering duurde op zich al heel lang maar dat was aangekondigd door Tims. Postnl was niet correct. Het product valt wat tegen, te hoge prijs voor de uiteindelijke kwaliteit wat men niet op de site ziet.

Juiste product geleverd

Binnen de genoemde 3 werkdagen geleverd.

Het duurde wat langer door de Coronadrukte maar we werden keurig op de hoogte gehouden. Levering goed verpakt en het klopte.

Erg toegankelijk en servicegericht

Ruime keuze. Correcte en snelle levering ondanks de coronatijd. Goede communicatie.

Alles gaat prima, alleen duurt het even voordat er geleverd wordt.

Alles wordt goed afgehandeld.

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Altijd heel tevreden

Vriendelijke service, product werd snel geleverd.

Vriendelijke service, product werd snel geleverd.

er word prima gecommuniceerd als er vertraging is

Super tevreden

Super service , altijd op tijd geleverd en scherpe prijze . Kwaliteitsproducten .πŸ‘ŒπŸ»

Altijd goede service, snel verstuurd en netjes verpakt, ik ben heel tevreden β˜ΊοΈπŸ‘

Bestelling werd snel geleverd, producten zaggen er prima uit.

Bestelling werd snel geleverd, producten zaggen er prima uit. Zeker aan te bevelen.

Snel duidelijk

De site is prettig, ik kon snel vinden wat ik zocht. Goede uitleg. Snel bezorgd.

Goede service snelle levering

Goede service en snelle levering. Zou zo weer bestellen bij jullie.

Goede communicatie, duidelijke website

Duidelijke website, ruime keuze. Levertijd wordt goed gecommuniceerd.

Fijne ervaring

Bestelling in delen

Opzich prima producten, maar erg vervelend dat het zonder het te melden in 2x werd geleverd. Ik moest er zelf achteraan om te vragen hoe het zat. Dat vond ik wel jammer

gewoon enorm handig om via Tim's te bestellen

handige site, juiste prijzen, snelle afhandeling en levering.

Heel tevreden

Product naar wens ,binnen gewenste levertijd

Mooi nieuw gok voor onze konijnen .... wij blij, zij blij. Ziet er mooi uit

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!