Perfect, zelfs in Corona tijd

Perfect. Niets aan te voegen verder

Prima verpakking netjes afgeleverd

Alles prlma in orde en snelle levering.

Ik kan enkel maar positief zijn.Goede correspondentie, snelle levering, goede producten. We hebben onlangs een mooie nieuwe kooi gekocht voor ons twee lieve parkietjes. Van het merk IMAC..Zowel zij als wij zijn er blij mee. 😊En ook hun speeltuin en andere speeltjes vallen goed in de smaak. Ook allerlei soorten parkietjes-voedsel die ik bij TIM'S aankocht lustten onze 2 schatjes. Zand eveneens goede kwaliteit!Wij zijn tevreden klanten!onze TIKO en BLUE zeggen bedankt!😎

Snelle en correcte afhandeling

Eerste keer besteld. Snel en correct afgehandeld

Snelle levering en goede prijs/kwaliteitsverhouding

Snelle levering en goede prijs/kwaliteitsverhouding

Snelle service, groot assortiment

vlot geleverd

Bij Tim's een grote zak met papegaaien voor besteld (15kg). Het was de laatste die ze op voorraad hadden, en de prijs was ook gunstig. Leverbaar in 2 dagen, ik was laat met bestellen. Na bestellen krijg je een overzicht met wanneer de levering verwacht kan worden. Hierbij stond een datum veel later dan bij bestellen. Toch op de eerst genoemde datum het voer binnen gekregen. Waarschijnlijk kijkt het bestelsysteem naar de voorraad zonder rekening te houden met de reeds gedane bestelling. Tim's staat nu in mijn favorieten winkel lijstje.

Snel, betrouwbaar en goede prijs

Het is bij Tim's betrouwbaar kopen. De prijzen zijn scherp en de bezorging is snel.

Alles super goed en snel geleverd

Het kussen voor mijn hondje samen met de snoepjes zagen er super uit en snel geleverd. Wij zijn er heel blij mee en zullen zeker weer bij jullie bestellen!

Snelle levering prima qualiteit

Super snel geleverd

Hoop dat ze werken afwachten maar dit kan ik pas achteraf beoordelen

Snel en goed

Precies het goede voer voor mijn puppy en altijd snel geleverd!

Zeer snelle bezorging

Zoals opnde foto

Perfecte behandeling.

Een nette en ondanks de crisis een snelle bezorging, via de e-mail een nette uitleg waarom het wat langer duurde dan voor de crisis. Ik ga hier zeker weer mn hondenbrokken bestellen.

Nette afhandeling

De bestelling werd diep bevroren in geschikte verpakking afgeleverd. Er is netjes en op tijd gemeld dat er vertraging was.

Ik ben al een paar jaar klant, super bedrijf

Ben al een paar jaar klant, hebben goede producten tegen een mooie prijs. Ook goede alternatieven voor de duurdere merken. Altijd mooi op tijd in huis.

Nalevering duurde langer dan aangegeven

Deze keer moest ik zelf navragen waar de nalevering bleef. Normaliter leveren zij snel en accuraat. Wel goede prijzen en altijd vriendelijke klantenservice die altijd bereid zijn een oplossing te vinden.

Goede service!

Snelle service, degelijke prijs, vriendelijke postpode!

Goede communicatie

Fijne webshop, snelle levering en indien er iets niet goed is gegaan correcte en snelle oplossing. Zeer klantvriendelijk!

Super πŸ‘Œ

Bestellen gaat makkelijk, snelle levering ondanks de speciale omstandigheden, prima product, grote keuze. Klantendienst goed bereikbaar en snel antwoord

prima, goede levering

Zou in een kleinere doos verzonden kunnen worden. Zoals het nu is, beetje papier en ruimte verspillend. Verder prima !

Super snelle levering

Prima prijs en kwaliteits verhouding en snelle levering

uitstekend service

krijg altijd mijn bestellingen van vriesvoer snel en perfect in orden

Goede service, prima verpakt vers vlees

Bestelling zou wat later komen ivm corona. Dit is prima gecommuniceerd via mail. Toen alleen het gratis extraatje bezorgd werd heb ik direct gebeld en de bestelling werd alsnog de volgende dag met spoed bezorgd. πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!