Heel goed en snelle levering

snelle service

Snelle levering. Alles prisma in orde

Goed assortiment.

Ok

Duurde wat lang voor de bestelling binnen was. Moest zelf mailen om te vragen waar bestelling bleef. Wel de goedkoopste op de markt mbt tot het artikel wat ik besteld had.

Satisfying.

Good prices for good products and quality. Mostly quick delivery. My favorite pet shop. :)

Snelle service alleen geen antwoord op mail

Ik kreeg hok binnen en heb meteen schade ontdekt .Dit na 12 minuten bezorging meteen foto’s van gemaakt en uitleg verstuurd.Bezorging was op tijd en hok is prachtig alleen hetgeen wat kapot is bezorgd vind ik teleurstellend dat hier tot op heden nog geen antwoord voor gegeven is om tot compensatie te komen.Het is toch een nieuw hok dan stoort het mij als er iets kapot van is en zeker als dat zo geleverd wordt en niet netjes gereageerd wordt als ik dit meteen meld.

Snelle service, geen gedoe

Als dierenvriend ben ik altijd blij de tuinvogeltjes en eekhoorntjes op tijd te kunnen voeren in mijn tuin.

Snelle levering, mooie prijs

Mooie prijs. Bestelling werd snel en zorgvuldig geleverd.

Supersnel

Een vlugge levering

Goede service en vlotte levering

Product komt goed bevroren aan

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

Je krijgt wat je koopt en je wordt goed op de hoogte gehouden van de bezorging van je bestelling, ook als het wat vertraagd.

Millor koudgeperst hondenvoer.

Lekker voer. Goede prijs. Snel geleverd.

top

Bestel al behoorlijke tijd hier en gaat altijd perfect, snelle levering en goede service!

Snelle levering en goedkoop

Makkelijk en snel

Altijd optijd prima site

Beloftes nagekomen

Bestellen, bestelling volgen, ontvangen ging allemaal volgens afspraak. Email kwam eerst bij ongewenste items te staan, even in de gaten houden.

Snelle bezorging Product zo als omschreven

Alles is perfect!

Super goed

Erg mooie bench besteld, snelle levering

Goede bezorging op tijd

Snel goed en netjes

Supersnel bezorgd. En met zorg verpakt. Ik heb mijn nieuwe online dierenspeciaalzaak gevonden.

Goed product voor een goede prijs

Het duurde wel een paar weken voordat ik de glucosamine toegestuurd kreeg, maar dat zal wel met alle toestanden rond het Corona virus te maken hebben.

positief

positief

Ik zal meer willen geven maar voor eerste keer heb ik te weinig ervaring om dit beoordelen

Snelle levering naar België, correct. Top👍

Top item

Onze kat is er zeer blij mee! Uitstekende service!

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!