Voldoet al de beschrijving

Prima producten, wel duurde de verzending lang

Prima geleverd in verwachte tijd

Alles helder en netjes geleverd op verwachte datum

Snelle levering en dankzij actie s goede prijs

Geregeld acties waardoor de prijs gunstig is Snelle levering

Uitstekende service en goede producten voor dito prijs.

Ondanks werd het voer toch vrij snel geleverd. Erg fijn.

Prima bedrijf. Snel en betrouwbare bezorging

Ik bestel nu al een tijdje vogelvoer bij Tim's. Zo geregeld! En met een account wordt het nog eenvoudiger om opnieuw te bestellen.

Mijn ervaring is goed

Geen problemen gehad met de levering

Uitstekende service.

Ondanks het gewicht, toch gratis geleverd.

Super service en netjes optijd bezorgd!

Prijzen zijn zeer scherp en de levertijd is netjes naar verwachting.

Super in orde

makkelijk besteld, vlot geleverd

Overzichtelijke website, eenvoudig bestelproces en zeer vlotte levering gezien de huidige omstandigheden. Andere aanbieders gaven indicatie dat levering 4-5 dagen langer zou kunnen duren, maar Tim's was er gewoon op het afgesproken moment. Het was een zware doos vanwege de grote bestelling houtvezel. De doos was een beetje gescheurd, maar alles zat er netjes in en niks was beschadigd.

Ooo

Ooo

zeer tevreden

zeer tevreden ,snelle levering .

Tevreden

1 keer besteld en dat ging erg soepel. Groot assortiment en snelle levering

Is maar 1 woord voor te bedenken

Komen afspraak na. Hadden 5 sterren kunnen zijn als ze een ander bezorg bedrijf inschakelen. DPD vind ik zeer slecht, leveren niet op plaats waar de bedoeling is.

Prettige webwinkel, snelle bezorging

Ik kan Tim's van harte aanbevelen.

Top bedrijf en Service

Goedkope winkel, met snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Is prima

Altijd op Tiijd binnen we hebben ook op tijd besteld ivm het Corona gebeuren

niet alles op voorraad, maar werd goed op de hoogte gehouden wanneer het geleverd zou gaan worden

Ook in deze tijd snelle levering

zie boven

Snel

Netjes goed verpakt en snel bezorgd

Vriendelijk geholpen en prima normale prijzen

Doe zo voort

Alles piccobello in orde

goede zaak,klant vriendelijk

een goede zaak,altijd duiidelijk als je belt,ene dag besteld en de volgende dag al in huis

gewoon goed ben tevreden

correcte service

hondenvoer besteld, is correct met enige vertraging aangekomen. Alle begrip gezien de huidige covid-19-tijden.

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!