Tevreden

Het leek er even op dat mijn bestelling incl bevroren hondenvoer erg vertraagd zou worden omdat er andere goederen niet op voorraad waren dit bleek echter maar 1 dag vertraging op te lever dus ik ben heel tevreden. Heb bevroren voer was goed verpakt. Dikke prima dus

Vlotte levering volgens afspraak

Na veel zoeken en bij overige sites niet vindbaar, trof ik kluiven á la Bonzo op de site. Makkelijk te bestellen en vlot geleverd.

Ruime keus en snel verzonden

Ze zoeken altijd mee voor een alternatief

Bestel regelmatig. Als alles op voorraad is, is het ook snel geleverd. Op vragen per mail wordt snel en vriendelijk geantwoord. Ik ben heel tevreden!

Snel, kwaliteit is top en niet duur.

Snelle service met een goede prijs

Makkelijk bestellen, snel geleverd voor een goede prijs.

Ik heb geen enkel probleem ondervonden dus prima

Super goede ervaringen.

Ik heb meerdere keren besteld en dat is altijd goed en snel geleverd. Als iets niet op voorraad is wordt daarover gecommuniceerd of je het geld terug wilt of wilt wachten tot het er wel is.

Aanrader!

Vanwege de lage prijs voor deze (voor mij nog onbekende) aanbieder gekozen. Dat is zeer goed bevallen; snelle levering, product is in goede staat aangekomen. Dus voor herhaling vatbaar!

Goede voeding voor mijn honden vlotte levering en soms ook een lekkernij voor de hondjes bijgeleverd Helemaal tevreden

Goed site snelle levering

Jammer dat zoals alles de prijzen hier ook zo sterk stijgen...

Goed en mooi assortiment

Assortiment is erg uitgebreid. Levering zeer snel

Zeer correct

Aanbevelingswaardig

Snelle levering ,groot aanbod .

Producten zijn goed, website is onhandig

De producten zijn prima en het assortiment is ook groot. Maar ik vind de website zo onhandig dat ik om die reden liever elders bestel. Ik moet er wel bij zeggen dat ik via mijn telefoon (iPhone) bestel, misschien maakt dat nog uit.

Levert snel, betrouwbaar bedrijf

Snelle levering, goede producten, betrouwbaar

Heel snel geleverd

Ik was blij dat het pakket er al na twee dagen was. We hebben een hond met een moeilijke spijsvertering, schilfertjes op de huid. De eerste dag had hij een beetje last van plattere kaka, maar dat was de volgende dagen al direct beter. Verder waren de gratis chips bij deze zak eten een schot in de roos, ik heb onze honden zeker een half uur niet gezien, de ene aan de ene kant van de tuin en de andere aan de andere kant. Ook de sticks voor de tanden zijn zo veel beter dan die we normaal hadden, de 'probleem'hond had heel veel last van zijn tanden, hij kon bijna geen droge brokjes knabbelen, deze sticks zijn zachter dan die we gewend waren, en je ziet dat zijn tanden er beter uitzien. Nu is het nog afwachten of zijn huid betertet het 'anders' eten... Ik hoop het echt voor haar

Uitstekende service!

Item vergeten, item bedrag wordt teruggestort. Geeft vertrouwen. Respect.

Ik heb het hondenvoer van Orijen small breed besteld voor onze chihuahua's. 2 dagen hadden we het al binnen. Top service

uitstekend

zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering

Alles super

Bestel regelmatig altijd super snel en goed geleverd.

Zeer goede ervaring

Snelle levering, goede prijs en kwaliteit en ook erg fijn geholpen met het vervangen van de verkeerd opgestuurde onderdelen. De goede onderdelen werden gelijk opgestuurd en alles was ook erg duidelijk.

Een zeer vlotte en correcte levering.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR