Goede levering

Pakket op tijd en in goede staat geleverd

goede en snelle service

Bestelling snel en goed geleverd voor een goede prijs.

Levering snel, product werkt t.n.t. goed. De band had door de brievenbus gekund, werd echter geleverd in een grote doos. Verspilling van materiaal en de bezorgkosten daardoor hoger. Jammer en niet nodig. Daarom een 8 en geen 10

Gaat altijd snel.

Bestellen gaat altijd makkelijk,en wordt snel verzonden,volgende dag al in huis,top geregeld.

Prima prijs, zending houdbare hondenworsten was soms wel slordig verpakt, laatste keer beschadigde verpakkingen, klacht prima opgepakt en geld teruggestort.

Supersnelle service!

Altijd perfect, je besteld letterlijk 150 kilo aan kattengrit, en de volgende dag heb je het thuis. Kan niet beter!

Goed!!!

Gewoon goed, altijd snelle levering.

Alles goed en zeer snel binnen

Super goed , al vaak iets besteld en is allemaal uitstekend.

Snel en goed

Groot assortiment, goede prijs en snel geleverd. Ik bestelde verschillende soorten kattenvoer en kreeg er een emmertje hondenkoekjes bij. Dat vonden de honden geen probleem. Bedankt!!

Mijn product goedkoper dan eleders.

Leuke site, en snelle afwikkeling.

Quality, quickly received

Quick delivery, always satisfied quality wise, appreciate the small gifts I receive with my orders

Netjes geleverd en compleet

Voldoet aan de verwachting

Geweldig!!

Het bestellen via de site is duidelijk en gaat makkelijk. Bezorgen is keurig op tijd!

Zoals het zou moeten

Netjes op tijd gekregen

Altijd goede service

Ik ben zeer tevreden over de producten als zowel de klantenservice.

Geweldige service

Bij de bestelling gebeurde er iets raars met ons adres, hierdoor ging het pakketje per ongeluk de verkeerde kant op. Postnl heeft helaas grote moeite om dit opgelost te krijgen, maar bij Tim’s hebben ze hun best gedaan om het geregeld te krijgen. Het contact met hun loopt vlot en soepel. Juist dan is het belangrijk dat een bedrijf er ook is, als het een keer niet soepel loopt. Klasse Tim’s!!

Goede prijs, snelle levering, perfect!

Goede producten en snelle levering

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Ik heb kwalitatief goede producten ontvangen en de levering was zeer snel. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.

Heel top! Snelle levering en goedkoop

Goede service, ruim assortiment, goedkoper dan de fysieke dierenwinkels, snelle levering.

Goede prijs, snelle levering!

Zie hier boven

Prima webshop

Wordt altijd keurig geholpen, ook toen ik per ongelijk vergat een coupon/korting in te wisselen.

Vlotte, correcte levering

Vlotte levering, de volgende dag al thuis.

Veel keus en snelle levering

Ik bestel al geruime tijd bij Tim's. De levering is snel en ze hebben een ruim assortiment.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR