Topservice

Zeer goede communicatie... Pakket niet ontvangen door fout post-nl : meteen vervangpakket opgestuurd! :-)

Helemaal goed

Ik ben blij dat ze voor de vervoerder PostNL kiezen. Dat is de enige vervoerder die zijn werk naar behoren doet bij mij in de buurt

Paar bestellingen gedaan en erg tevreden over de producten en snelle levering.

Kon niet beter,dikke merci

Een bestelling doen en binnen de 24 uur aangekregen,prachtig is dat,11/10

Echt top

Alleen de koekjes van jullie vind ik alleen niet zo want ik heb kip besteld bij jullie Maar ruikt niet naar kip Hr kirsten

Altijd prima!

Goede producten, niet duur en razendsnel geleverd!

fijne webwinkel

Tim's heeft veel keuze, goede prijzen en snelle en nette bezorging, bovendien krijg je vaak een gratis extraatje erbij om uit te proberen, Top!!

Top levering

Snelle levering. Product zoals omschreven en in tact.

Foutieve levering snel gecorrigeerd

Zeer vriendelijke en vlotte klantenservice. Per abuis was verkeerd product geleverd. Echter snel reactie en oplossing geboden.

Vlot en correct

Goede prijs en snelle levering

Goede kwalteit en service

vlotte levering

Vandaag besteld meestal volgende dag in huis.

Prima voer met goede prijsverhouding

Mijn hond had enorme last van jeuk . Na een zoektocht kwamen we erachter dat het kwam door het voer uit de supermarkt. Door het voer van Tim's verdween de aandoening heel snel ! Deze gezonde brokken vinden we heel betaalbaar is zuinig in gebruik en onze hond glanst en is heel gezond!

Scherp geprijsd, snelle levering

Scherp geprijsd en snel geleverd

Diepvriesproducten optijd ontvangen en netjes verpakt! Snel levering.

Goede service en snelle levering

Snelle en probleemloze levering

Goede prijskwaliteit

snelle correcte levering!

De producten die ik besteld had zijn keurig op tijd bij mij aangekomen. goede producten voor een goede prijs!

Geweldige webschop

Prima aanbieding en snelle levering. Een tevreden klant.

Mooie prijs en snel geleverd door post.nl Ik weet dat postbezorgers het erg druk hebben maar het personeel van DHL is ronduit onbeschoft en hun timing is slecht. Als er verzonden wordt door een ander dan post.nl is dat al snel een reden om even verder te kijken.

Ruim assortiment voor een mooi prijs.

In een woord geweldig

Goede snelle service. Goede prijs en kwaliteit

Tim's zegt wat hij doet en doet wat hij zegt

Heel positief

71 Hongkongstraat