Pens staafjes zijn niet wat ik er van verwacht had. Leek meer op gedroogde olifanten mest.

Goeie correcte service

Zeker voor herhaling vatbaar.

Heel prettig, bestelde producten ook geleverd, netjes verpakt. Email track and trace is up-to-date! Ruime keuze webshop, goede merken. Ik ben heel tevreden ook over de snelle levering. Kortom volgende bestelling komt er weer aan!

Prima service voor een goede prijs!

Goede en snelle service. Een aanrader.

Super goed, snelle levering!

Prima bedrijf. Op tijd geleverd. De hond doet het geweldig goed op de geperste brokken van biofood!

Een top dierenwebshop

Voor de tweede keer dierproducten besteld via de webshop. Het is me weer goed bevallen. Er was tussendoor ergens iets misgegaan met mijn bestelling, maar telefonisch is dit snel opgelost. Een prima service en snelle bezorging!

De hond vind deze pensstaafjes niet lekker

De vorige pensstaafjes die we besteld hadden deed onze hond een moord maar deze pensstaafjes eet hij met lange tanden. Wij vragen ons af of de dat jullie van leverancier zijn verandert. Helaas hebben we dit keer 10 of in een keer besteld.

Goede kwaliteit en prijs. Snelle service en duidelijke productomschrijving.

Wordt snel opgepakt en snel geleverd Prima

Zeer goede service

Zeer snelle levering! En als het een keer niet goed gaat dan wordt de actie om het weer goed te laten komen snel en olezierig afgehandeld

Snelle levering. goed product.

Mijn bestelde producten werden zeer snel geleverd. De olijftak voor de hond valt zeer in de smaak.

Goede kwaliteit en snelle levering

keurig netjes afgehandeld

na 1 mail en 2x bellen is het netjes opgelost bedankt

Duidelijk assortiment en snelle levering

Goed assortiment en snelle levering.

Snel en voordelig

Ik had het voedingssupplement van mijn hond heel snel binnen en hier stond het het goedkoopst aangeboden. 100% tevreden.

Snel geleverd, scherpe prijzen en goed verpakt.

Super snelle levering

Mooie producten en goede prijs

top

goede service

Alles 2oals beloofd

Bestelde item was gebruikt en in geopende verpakking geleverd , maar er is direct na de melding direct een nieuwe op gestuurd en ongebruikt in gesloten verpakking . Goed opgelost .

Snel en accuraat

Niets aan toe te voegen.

goeie service en een lekkere oor voor de hondjes erbij

Prima ervaring

Goede prijs, snelle service

Duidelijk, goede informatie en nette levering.

Goede website, levering was vertraagd maar werd keurig op de hoogte gesteld. Had iets sneller gekund.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR