Ruime keuze en snelle levering

Ruime keuze, snelle levering

Helemaal goed

Ruim assortiment en fijne navigatie op de site. Ik kon eenvoudig vinden wat ik nodig had en dit bestellen. Het was gauw in huis.

Heel erg tevreden

Ik vind het altijd prettig als iets snel komt maar deze bestelling kwam tot mijn verbazing nog sneller .

beste prijs online

product is net als verwacht. snelle levering. beste prijs in internet.

Goed spul, aantrekkelijk geprijsd, prima service

De artikelen bij Tim's zijn (een stuk) aantrekkelijker geprijsd dan elders. Ze hebben mooi en smakkelijk voer. De revieuws zijn verhelderend. De service is uitstekend. Zo heb ik een keer gereclameerd omdat het voer altijd prima is maar toen wat slechter uitviel en ik kreeg ongevraagd het aankoopbedrag terug. Ook verduidelijkende vragen worden snel en adequaat beantwoord. Ik raad de winkel aan iedereen aan.

Uitstekend!

Goede verzorging en snel ontvangen.

Goede snelle levering van brokken uit een mooie aanbieding

Goede snelle levering van brokken uit een mooie aanbieding

Klantvriendelijk en goede spullen

Mijn bestelling was niet compleet, doordat er onvoldoende voorraad was. Het is direct opgelost en het geld werd teruggestort. Heel netjes.

Fijne webshop

Uitgebreid assortiment, snelle levering. Een fijne webshop om spullen te bestellen.

Excellente communicatie, goede klantenservice en komt afspraken na.

Bereikbare en oplossingsgerichte klantenservice. Nazendingen ruim binnen de afgesproken tijd binnen. Fijne update mails over status bestellingen.

Snelle levering,nette prijzen

Netjes verpakt

Goede ervaring netjes verpakt

Prima produkt prima verzending

Snel in huis

Goed verpakt en snel geleverd. Ga misschien wel vaker bestellen daar.

Al vele jaren klant bij Heer Tim en zijn team. Ben vaste afnemer van Renske producten voor de hond. Altijd zeer snelle levering tegen concurrerende prijzen. Ik hoop nog vele jaren bij jullie te kunnen bestellen. Groet

Klantenservice altijd behulpzaam!

Klantenservice altijd behulpzaam en oplossingsgericht voor de klant.

Tevreden van de prodicten

Helle snelle levering

Uitstekende service

Goed assortiment, snelle levering, stevige verpakking, goede prijs.

Alles naar wens.

Voor de 1ste keer een bestelling gedaan aan de meest lage prijs ooit! Perfect in orde.

Geweldig zeker een aanrader.

Ik vond tims dieren producten op het internet ,bestellen ging goed en zeer snel geleverd super...zeker een aanrader.....

Super een aanrader!!!

Super !!

Goede ervaring gehad!

Bestellen gaat makkelijk, goede producten.

veel keuze, goede producten, correcte prijs

1 product ging retour en dat werd heel snel afgehandeld

71 Hongkongstraat