veel keuze, goede producten, correcte prijs

1 product ging retour en dat werd heel snel afgehandeld

Halsband en koekjes voor m’n hond besteld en had die al heel snel weer binnen

Goeie service en snel

Op 2-3 dagen tijd in huis!! Top !! Dat is sneller dan op bol

Prima service!

Zoals gewend, super gewoon. Aanbod, prijs, service... Klinkt herhalend maar g is gewoon super

Tevreden klant

Tevreden met mijn bestelling

Goede en snelle levering

De keuze in assortiment is top! En snelle / goede service!

Snelle levering en goede producten

Deze hooiruif was echt de perfecte oplossing voor onze cavia's en het werd snel geleverd.

Prima service!

Super snelle levering!

Zeer snelle levering

prima prijs/kwaliteit dierenshop, fijne webshop, snelle levering

Naast dat het product (duur voedingssupplement) dat ik er altijd bestel net iets goedkoper is dan bij andere webshops, maakt de kleine verrassing die erbij zit me altijd aan 't glimlachen.. Verder ook een gebruikersvriendelijke website en snelle levering.

Altijd super snelle levering en netjes verpakt!

Ik heb nu al een aantal keer besteld bij Tim's, de producten zijn altijd netjes ingepakt en worden op tijd geleverd. Wat ook zo leuk is, zijn de acties die Tim's heeft met bv. gratis kauwbotjes bij je levering. Echt een topzaak!

hele fijne, klantvriendelijke zaak.

goede spullen, goede service

Prijs steeds voordelig!

Telkens ik een bestelling plaats vergelijk ik de prijs met andere webshops. Telkens heeft Tim's de beste prijs. Leveringen zijn ook altijd zeer correct verpakt. Levering misschien niet de dag nadien maar zeker binnen de 3 dagen. Perfecte service noem ik dat.

Super snel en goed

Goed en snel

Heel tevreden

Tevreden

Goede vlotte service

Duidelijke website met een goede omschrijving van de producten. Prijs/kwaliteit zeer goed. Vlotte service

Besteld en de volgende dag thuis, top

Super goed!

Vrijdagmiddag Cheweez besteld voor onze honden. Zaterdag al geleverd. Wij blij en de honden blij.

Alles verliep vlot

Duidelijke webshop, betaling en levering ging heel vlot

Prima, maar

Snelle levering, goed product maar wordt dagelijks benaderd of ik een review wil achterlaten en dat vind ik nogal dwingend overkomen en ook behoorlijk irritant Verder prima

Goede producten, eerlijke prijs, snelle levering

Goede producten, eerlijke prijs, snelle levering

Uitstekend!

Goede producten, bestellingen uitstekend geleverd. Aanrader!

Ik heb een trekbal voor mijn pup besteld die binnen 10 minuten stuk was, meteen een retourformulier ingevuld en bal teruggestuurd. Na een paar dagen mijn geld terug ontvangen. Fijne service waardoor ik hier vaker ga kopen! Bedankt!

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR