Uitstekende webshop!

Bestelling wordt altijd snel bezorgd altijd hele goede er ervaringen met Tim’s

Ik heb vijf keer iets besteld Ik zou graag vaker iets bestellen want het bevalt mij uit stekend mij prima alleen de korting begrijp ik niet wel/niet zo doorgaan

Mooie website, makkelijk te bestellen, grote aanbieding en voorradig! Snelle levering. Dus zeker een aanrader.. wij zijn tevreden!

vlugge levering, goede prijs/kwaliteit

vlugge levering, goede prijs/kwaliteit

Goed Product en super snelle levering!

Goed Kwaliteit vogelvoer.

Vlot geleverd

Goede en snelle service jammer dat het ineens 5 euro omhoog is

Top! Goede prijzen en snel geleverd

Snel geleverd tegen nette prijzen, ga zo door!

Snelle levering maar het tuigje voor de hond kwam in een mega ompakdoos met opvulling, zo zonde. Had prima in een bubbel-envelop gepast.

Gewoon goed. Snel en netjes.

Gewoon goed. Snel en netjes

Ik heb een hondenkussen bij jullie besteld en mijn honden liggen er omstebeurt op. Het kussen is niet heel dik.

Makkelijk en snel

Makkelijk de items te vinden op de webshop en snelle levering

Netjes maar levering was traag

De levering zou van mij wel.sneller mogen. Maar oor de rest netjes

Voldeed aan mijn verwachtingen.

Duidelijke website, snelle levering en stevig verpakt.

Snel en betrouwbaar!

Constante topkwaliteit

Prima prijs prima bezorgd

Eerste keer iets besteld. Mss in de toekomst meer.

snelle en correcte levering

Alles geleverd volgens afspraak en producten zijn van hoge kwaliteit

Perfecte Service!!!

Ik heb in 21 december een bestelling gedaan deze zou pas 1 januari 2022 binnenkomen, maar op 24 december was deze al binnen! super service. Er was een product niet compleet, direct werd er een vervangt product toegezonden! Echt top! Ga hier altijd mijn spullen voor de dieren bestellen!

snel, maar!

Onlangs kreeg ik een pakket die kapot was overal lag kippenvoer in de doos behalve in de emmer, de emmer was stuk en dus lag overal plastic door het voer! Mailtje gestuurd maar niks terug gekregen beetje jammer!

Prima producten voor katten en kippen

Zou wel wat meer aanbod willen voor in kippenhokken en verzorging van kippen.

Snelle levering, goede prijzen

Wij bestelden voor het eerste bij Tim. Bestelling was compleet en kwam snel. Fijn hoor

Snelle levering, duidelijke website. Bij een probleem doorgegeven per e-mail werd snel gereageerd en het werd goed en snel opgelost.

Goed en snel

Goede service bij spoed

Ik bestelde voor oud en nieuw een rustgevende verdamper voor onze honden en kat. Na een paar dagen had ik nog geen verzendbevestiging terwijl het normaal altijd heel snel gaat. Belde met de klantenservice en het bleek dat 1 van mijn andere bestelde producten pas eind januari kon worden geleverd. Dat artikel kon worden geannuleerd zodat mijn bestelling alsnog diezelfde dag kon worden verstuurd en onze beestjes hopelijk oud en nieuw toch wat rustiger doorkomen. Top service!!!!

Snelle, directe en nette service

Ik heb rond kerst een kattenkrabpaal gekocht waarbij ik een soort van 'kattenkerstpakket' kreeg. Dit had ik niet verwacht, dus was blij verrast. Het pakket was snel binnen.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR