Goede service en kwaliteit

Zeer tevreden over alles

Kerstpakket blijkt vooral datumloos dumpen

Kerstpakket voor onze honden besteld, dat naast wat standaard dingen die in een doos waren gegooid, ook 2x vier zakken runderhuid chips bestond. Dat denken we tenminste, want zowel de beschrijving van het product als de sticker met de huisbaarheidsdatum waren opzettelijk van de verpakkingen afgehaald. Niet alleen heb ik geen idee wat ik mijn honden zou geven, ik heb ook geen idee hoe lang dat al ergens in een magazijn heeft gelegen. Hup, dumpen maar? Vertrouwen in dit bedrijf in een keer totaal weg. Supernare ervaring.

TOP

Keurig op tijd geleverd en een TOP produkt

Goede service.

Goede service en snelle levering

Vlotte en correcte service

Mijn bestelling is 's anderendaags toegekomen. Heel vlotte levering. Goed verpakt en producten zoals beschreven

Snelle service , en voor een goede prijs.

Prima.

Snel en Netjes bezorgd

Ik zocht van een speciaal merk voor mijn hond, (ivm allergieën), honden snoepjes, in de winkel waar ik normaal ga was er maar 1 smaak van, ik wist dat er meer smaken van waren waar de winkel niet aan kon/ of wilde komen, dus ik zocht waar ik deze kon krijgen, en ik heb ze hier gevonden. Ik en vooral de hond zijn er erg blij mee. En dat ook nog allemaal voor een top prijs en goede bezorgkosten, echt helemaal top. Super. Ik ga ze hier voortaan bestellen. En dan ook nog super snel geleverd. Top..

Goede prijzen, snelle levering.

Er ontbrak een "gratis kerstpakket" bij de bestelling, deze werd snel nagestuurd.

Snelle, goede levering

Zeer goede ervaring met Tim's

Heel tevreden over de hele lijn! Snelle levering, goederen zeer goed verpakt... zeer vriendelijke en behulpzame klanten support.

Snelle behandeling en levering

Werd snel verwerkt en gebracht,

Zeer goede service en prijzen

Zeer scherpe prijzen en vlotte service

uitstekend

ben zeer tevreden over de artikels die ik heb gekocht . snelle levering en verrassend was het pakketje voor mijn viervoeters die gratis bij de levering zat, bedankt hiervoor.

perfecte levering alles netjes verpakt

Alles prima goede producten

Geweldige services!

Dinsdag ontvang ik een artikel dat beschadigd is. Ik stuur een mail naar Tim's B.V. om de schade te melden. Ik krijg heel snel een antwoord, er wordt dezelfde dag opnieuw hetzelfde artikel opgestuurd. Ik heb de dag erna het artikel reeds ontvangen. Dankjewel voor de snelle reactie, nu heb ik toch nog tijdig het geschenk voor kerstavond. MVG Nancy

Altijd goed en snel

Wat ik ook bestel, het worst supersnel geleverd. Keurig verpakt en de producten hebben goede kwaliteit! Heel tevreden!

Nu 2 keer besteld bij Tim's. Leveringen zijn altijd erg snel. Producten zijn zoals omschreven. Ik zal zeker vaker bestellen bij Tim's

Goede en snelle service. Ik heb vaker hier besteld en blijf dit ook zeer zeker doen

Zeer snelle levering, top artikelen

Goed product en snelle levering.

Ik heb oa een hondenjasje gekocht. De beschrijving op de site was heel duidelijk. Ik kon daardoor een goede keuze maken. Ben zeer tevreden over het jasje.

Goede sevice en prijs / kwaliteit goed.

artikel op voorraad

Grote keus uit het assortiment Betaalbaar Snelle levering