Gewoon goed!

Veel keuze, scherp geprijsd, bestelling is makkelijk geplaatst en snel bezorgd! De december cadeautjes die ik bij de bestelling kreeg waren ook erg leuk!!

Pakketten keurig geleverd

Pakketten worden altijd goed verpakt geleverd.

Goed!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Snel, nauwkeurig, prima in orde!

Voor t eerst besteld. Door de uitstekende verzorging van mijn bestelling zal ik zeker vaker bestellen.

Snelle levering, goede retourvoorwaarden. Snelle reactie op vragen

Geweldige hondenmand

Prachtige mand voor mijn golden retriever, hij lag meteen voor pampus:-). Service van Tim super goed, er zat een december verrassingspakket bij de levering met allemaal lekkere en leuke dingen voor de hond. Vooral de speelgoed-egel was een ongelooflijk succes!!

Snel, compleet, goed

De bestellingen worden snel bezorgd. De zoek functie op de website zou wel iets secuurder mogen.

Prima in orde zoals altijd

Snelle levering, goed assortiment en dito prijs

uitstekende service!

Alles keurig geleverd. Uitstekende service.

Vlotte levering, nette afhandeling, scherpe prijzen en goed assortiment.

Heel mooi hooi ruif

Heel mooi

Goede service en communicatie

Doet wat moet

Goede prijs kwaliteit verhouding. Niet chemisch en dus diervriendelijk. Product doet wat het belooft met enkel lucht. De katten blijven nu uit de kerstboom. Zeer tevreden van.

Verliep allemaal vlot

Geen problemen ondervonden

Goede prijs en snel geleverd!

Overal elders duurder dan bij Tim's en wonderlijk snel geleverd ondanks de huidige tijd. Mijn dank!

Mooi pakket

Wilde nog een paar paketten bestellen voor mijn puppy kopers ,waren ze duurder geworden ,doe dit dan na de kerst dageb ,plaats een week er voor

helaas geen vloeiende transactie

Afbeelding van het bestelde op de website komt niet overeen met hetgeen geleverd werd, emails over en weer, retour zending, uiteindelijk wel opgelost.

Prijs, kwaliteit en snelle levering

Niet duur maar een rommelige in delen verstuurde bestelling

Deze site uitgekozen omdat hij niet duur is maar de levering gaat wel rommelig. Bijna alles nu binnen maar volgens lijst 2 dingen niet binnen die wel besteld zijn. Ook kwam er een zak rattenvoer binnen die ik niet besteld heb. Overzicht was zoek.

De service van Tim's is fantastisch

Wij hebben een bench besteld die later niet geschikt bleek te zijn voor onze pup. We hadden de bench echter alwel gemonteerd, maar hij mocht gewoon teruggestuurd worden zonder bijkomende kosten! Wel hebben wij zelf gekozen voor een verzekering van de verzending voor een paar euro. Leuke webshop, leuke producten en een goede service dus top!

De bestellingen worden snel geleverd, dit maakt mij maar ook mijn beestjes erg blij.

Snel geleverd en goed verpakt.

Duidelijke website. Snelle levering en de artikelen zijn van goede kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden. Hartelijk dank en tot snel weer!

First order with this web winkel, large assortment and fast delivery

I will order again

Snel, makkelijk en goede prijzen. Zeker een aanrader

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR