Snelle levering, niet duur, originele verpakking, je wordt goed via de mail op de hoogte gehouden

Besteld en de volgende dag al in huis

Prima webshop

Prima webshop met goede service.

Super goed

Prijs kwaliteit is uitstekend.

Leuke items en een zeer snelle levering

Heb hier een heel leuk kerstpakket voor mijn hond kunnen samenstellen, zeer tevreden over de producten die ik heb gekregen! Daarnaast was het ook nog eens binnen een dag geleverd. Helemaal top!

Goede prijs, snel geleverd

Leuke spulletjes voor honden. Goede service en snelle levering

Volgens afspraak

Materiaal keurig verzorgd volgens afspraak geleverd. Ik had me niet gerealiseerd dat er voor het verzenden van diepvries zoveel verpakkingsmateriaal nodig was. Je zou dat eigenlijk moeten kunnen retourneren. statiegeld regeling.

Goede eerste ervaring

Ik was niet bekend met het bedrijf maar door de reviews een bestelling geplaatst. Product is top geleverd, en keuring verzorgd. De prijs is ook nog eens aangenaam.

Geweldig product.

Heb de sneeuwwit shampoo en de creme exclusief gebruikt op mijn bonte doodle. Wit met beetje bruin. Zijn haren zijn veel gladder. Ik voel duidelijk dat de haren gevoed zijn. Heel tevreden. De volgende aankoop gaat de grote fles zijn.

Super producten en service.

Zo leuk, kerstpakket gekregen bij mijn bestelling. Hondje ging helemaal uit haar dak. Wat ontzettend leuk en groot!!!Super bedankt ook voor de kwaliteit van de producten. Zeker voor herhaling vatbaar en goede prijzen.

Slecht

Het ontvangen product was niet zoals het afgebeeld stond op de website

Goede service! Slecht product

Het gaat om een hondenstretcher. Na bestellen snelle levering. Alleen zat het product stuk in de doos. Meteen retour aangevraagd. Kreeg ik geen antwoord op.pas na zelf er achteraan bellen. Toen was het dan ook snel opgelost, en wederom werd er snel een nieuwe geleverd. Maar ook deze was stuk, en daarnaast het doek van de stretcher veelste klein. Wederom meteen retour aangevraagd. En wederom geen antwoord terug. En dus moest ik er weer achteraan Bellen. Waarop het wederom snel afgehandeld werd. Zit nu alleen nog op mijn geld retour te wachten! Waar ik perplex van stond met mijn laatste belletje, is dat het schijnbaar bekend is dat dit een ondeugdelijk product is!! Wat schijnbaar met regelmaat terug gestuurd word vanwege kapotte onderdelen enz. Waarom word het dan niet uit het assortiment gehaald? Dat leverde jullie uiteindelijk toch een slechte naam op?

de levering is niet op het besteladres afgegeven, moest nog worden afgehaald op een leveringsadres.

top service!

top service snel geleverd!

Uitstekende leverancier met goede service

Tims heeft een groot aantal producten, snelle levering met goede service ondersteuning. Zij leveren producten van goede kwaliteit

Snelle levering, en niet duur.

Producten worden snel geleverd.

Snelle levering en goede producten. Altijd weer zeer tevreden!

Heel blij met het extra kerstpakket en de snelle levering! Dank u en fijne feesten. Een tipje voor de toekomst meer in voorraad hebben. Ik heb een aantal dingen uit mijn mandje verwijderd door de lange levertijd. Leonie Vangansbeke

Prima en snelle service

Prima service en snel in huis

Goede gezonde producten voor mijn hond

Onze honden zijn gek op de snacks bij jullie. Gebruik ze bij de pup op de training en is een echt succes

Zéér goede ervaring

Zéér goede ervaring met deze webshop. Duidelijke overzichtelijke site. Goede prijs kwaliteit! Klantvriendelijk.

Mooie prijzen en ontzettend snelle levering!

Ik had besteld met geweldige korting en voordat ik het wist was het pakket al in huis. Top!

Snel en goed

2 kerstpakketten voor onze honden besteld. Behoorlijke doos vol!

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR