Aan te raden

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering, goede prijs en ook nog cadeautjes voor de hond erbij. Wordt erg gewaardeerd.

Het product is top!

Wij hebben runderoren besteld voor onze beagle, dit is haar favoriete snack! Ze zijn goed verpakt bezorgd, de bestelling verliep goed alleen jammer dat we het in december besteld hebben waardoor de levering elke keer uitgesteld werd. Uiteindelijk hebben we de oren en Sarah is helemaal blij!

Uitstekende levering

Prima assortiment

Hartstikke goed en snel ontvangen

Niks op aan te merken, ik ben erg tevreden.

Snelle levering goede producten

Snelle levering, goede producten

Doen wat ze beloven

Goede website, waar alles dat wordt beloofd ook wordt nagekomen. Prima.

zeer netjes te woord gestaan tijdens telefoon gesprek

Makkelijk in gebruik, blije kat

Fijne stille fontein die een subtiel lichtje afgeeft, staat mooi naast de zwarte automatische voerbak. De kitten is de fontein meteen gaan gebruiken. Ook duidelijk te zien wanneer de fontein leeg is.

Snel geleverd, kan je niets van zeggen, en ook de prijs is in orde, maar het is zo duur geworden de laatste tijd, dat ik echt kijk, waar ik het voordeligst uit ben, en dat was bij TIMS ditmaal

TIM's is snel, heeft ruim assortiment en de prijs is goed.

zeer goed

goede service

Snel geleverd en mooie producten

O.a een hondenjas Trixie Explore besteld. Mooi materiaal en past goed. Makkelijk aan te doen ook met een harnas eronder. Top!

Goede prijs-kwaliteit, correcte en snelle levering

Zij hebben producten in het assortiment die ik nergens anders vond

goed product gekocht tegen een lage prijs

zeer tevreden

supersnelle levering en goede prijs

Ik ben erg tevreden over Tim's BV. Goede prijs, ruim assortiment en supersnelle afhandeling. De levering kwam binnen een dag ipv maandag was het er zondag al. Dat was wel fijn, ik dacht alleen het is wel fijn dat ik nu thuis ben omdat de pakketen zwaar zijn en je er niet aan moet denken dat op te moeten halen bij een afhaalpunt van Post NL. Andere bedrijven met dergelijke zware pakketen werken met de DPD, dan kun je een plek aangeven waar ze het neer kunnen zetten als je niet thuis bent, dat is wel heel handig.

Goede producten en hele snelle levering. De dieren zijn er erg blij mee. Heb ze nog nooit zo snel zien eten.

Betrouwbaar

Bestelling op tijd en klopt altijd.

Uitstekende klantenservice!

Wij kochten een krabpaal tijdens de week van Black Friday. Ik was de kortingscode vergeten toevoegen, dus stuurde ik een mailtje of ik mijn bestelling nog kon aanpassen. Het antwoord was dat ik niets moest doen, de korting die ik gemist had, kreeg ik gewoon teruggestort! Wat kan iemand meer willen? Bedankt!

Top! Snelle service, netjes en degelijk verpakt

Prima webwinkel

Hetgeen wij besteld hadden werd op de afgesproken dag bezorgd. Was keurig verpakt zonder teveel verpakkingsmateriaal.

Altijd goed

Alleen jammer dat jullie geen pro plan graanvrije brokken hebt.

Prima levering en service

Snel en compleet geleverd. Helaas was het tuigje te klein en heb ik het moeten retourneren. De afhandeling daar van was perfect.

Mijn bestelling kreeg ik de volgende dag bezorgd. Breed assortiment, het voedingssupplement die ik nodig heb,kun je bijna nergens kopen

Levering was zoals verwacht...

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR