geweldig materiaal .was snel geleverd. honden warren ook super tevreden

ik had de kussen bed besteld voor mijn honden , zeer goed materiaal voor een redelijke prijs. honden en baas zeer tevreden . jammer dat ik geen foto kan toevoegen :-)

Snel en niet duur

Hondenvoeding besteld, dit weer netjes en snel geleverd. Prijs was heel scherp.

Snel geleverd en zorgvuldig verpakt.

Verkopen rotzooi

Ik heb 2 kongartikelen gekocht waar een hond niet eens mee kan spelen zo snel kapot. Gaat nergens over.

Vriendelijk en snel.

Na het kapot gaan van een artikel een mail gestuurd. Nog dezelfde dag een reactie en na navraag bij de fabriek een nieuwe riem. Wij zijn erg tevreden.

Goed aanbod

Groot assortiment en goede kwaliteit producten. Levering is snel.

Uitstekende service

Mooi product en snelle levering

Goedkoop en mega snelle levering.

Altijd volledig en keurig op tijd.

Altijd probleemloze en tijdige levering. Mooi breed assortiment. Biofood hond bevalt erg goed.

prijsbewust en snel

De levering ging erg snel heb dat wel eens ander ervaren dus heel tevreden.

Bezorging was vroeger wat traag, maar nu binnen een dag!

Bezorging was vroeger wat traag, maar nu binnen een dag!

Efficient

Goede communicatie, snelle levering en aantrekkelijke prijzen

Goede en snelle service

De producten zijn goed enkel had ik de 2kerstpakketten graag apart verpakt gezien en iets voor kleine hondjes

zeer tevreden

mooi kwaliteit , snelle verzending

Goeie produkten snelle bezorging

Ik heb nu een paar keer bij Tim's besteld en ik ben zeer tevreden. Overzichtelijke site. Leuk assortiment. En snelle bezorging

Zeer behulpzaam

Ik ben zeer goed geholpen ookal woon in in België. Snelle service, heel vriendelijk, ruime keuze

Helemaal prima!

We hebben een bench gekocht voor de hond. Omschrijving was duidelijk en voldeed helemaal aan onze verwachting. Netjes geleverd. Ik had een briefje opgehangen of ze hem bij de buren wilde afgeven en dat hebben ze keurig gedaan

Goede service!

Super vriendelijke mensen, die zorgen voor een oplossing en je op de hoogte houden!

Goede prijs en snelle bezorging

Mijn product was zeer snel geleverd. En ze bieden hier een uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Super snelle levering, altijd netjes verpakt

Snelle levering,mooie aanbiedingen,klantenservice behandeling perfect,een aanrader

Nette bestelling

Bestelling was precies wat ik verwachte. Goedkoopste webshop. Echt geen aanmerkingen.

Fijne winkel

Prima en snel geleverd

Vandaag besteld binnen een paar dagen geleverd , wij zijn tevreden

Snel, communicatief sterk, extraatjes

Sinds jaar en dag bestel ik bij Tim’s, het bestelproces gaat snel, ik wordt goed op de hoogte gehouden en vaak zit er een extra snack bij de voor de hond.

besteld andere dag in huis super

prijs is goed levering snel en goed verpakt

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR