Goed, duidelijke website, snelle levering

Doen wat ze zeggen: goede prijs en snelle levering.

Erg goede ervaring. Nooit problemen

Snel, netjes en uitgebreid assortiment

Bedankt nog voor het presentje van Black friday bij de bestelling!

Altijd snel en goed. Top winkel.

Super service

Vogelhuisje besteld, snelle levering. Bij het openen viel het voerhuisje kapot. Gemaild of ik een nieuw kon bestellen, dit werd gelijk geregeld en ik krijg een nieuw voerhuisje.

Verzending artikelen is slecht.

De deksels van de emmertjes kippen- en strooivoer zitten vaak niet goed vast waardoor de inhoud door de hele doos verspreid ligt. Met de doos wordt waarschijnlijk gegooid en gesmeten en daardoor vaak bij elkaar gehouden door duc tape. Verder niets dan lof voor de klantenservice van Tim voor de afhandeling van bovengenoemde klachten.

Goede prijzen

Goede prijzen met attentie erbij ....levering zoals aangegeven...

snel en zeer goed

Mooi assortiment. Grote keuze ook voor honen met speciale behoeften.

Alles verliep naar wens. Erg blij met de producten

In één woord: Top!

Tim's heeft een zeer overzichtelijke site met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Bovendien een bijzonder snelle afhandeling. Artikel dat ik op zondagmiddag bestelde, werd op maandag al bezorgd. Helaas heb ik mij vervolgens bedacht en het artikel teruggestuurd. Het retourproces zit echter ook perfect in elkaar. Deze site ga ik onthouden voor toekomstige bestellingen.

Super tevreden!

Goed assortiment, betaalbaar en snelle levering. Top!

goede snelle service

Ik heb nu een paar keer besteld bij Tim's. De levering is vlot en netjes. Ik heb geen enkele klacht

prima snel en goed geleverd

prima en snel

Helemaal top

Goede producten, goede prijs, prima service.

Super service ,met snell aflevering ! En goede kwaliteit producten!

Snelle levering uitstekende prijs helemaal top

Er was iets niet geleverd heb gemaild met Tim s en kreeg direct antwoordt terug en andere daags werd het gelijk nageleverd.

Altijd goed bij Tim’s; goede service

Snelle levering, keurig verpakt

De bestelling werd snel geleverd voor een goede prijs en was stevig verpakt.

Goede snelle service Prima kwaliteit

Prima voer voor een goede prijs

ruikt niet lekker

Ik had spray besteld met catnip maar mijn kittens reageren hierop nauwelijks, zodra ik de gemalen versie gebruik dan reageren ze wel heel goed hierop. bovendien vindt ik het ook wat anijzig ruiken in plaats van naar catnip die heeft een heel andere geur volgens mij.

Snelle levering en goed product

Helemaal TOP!!!

Als je iets besteld, is het de volgende dag binnen. Ik zou geen verbeter punten kunnen noemen.

Tevreden

71 Hongkongstraat