Jammer dat de hele bestelling op een artikel wordt afgestemd en daardoor dan 2 weken later wordt bezorgd. Daardoor niet alles kunnen bestellen wat ik wilde.

Supersnelle levering !

Snelle levering. Gratis retour, snelle terugbetaling.

geweldige snelle levering

Mijn hondjes zijn dol op de snack's van Tim's Niet echt goedkoop maar wel héél goed!

Goede voorraad, levering niet op afspraak

Altijd goede voorraad voor energique eend met een goede prijs. Datum die je aangeeft waarop je het wil ontvangen wordt niet gehandhaafd, waardoor ik soms niet thuis ben. Dit is ivm bevroren vlees niet altijd handig

Tevreden

Goede producten, snelle levering, mijn katten en ik zijn er blij mee :)

Leuk assortiment en hele snelle levering

Regelmatig kom ik terug bij Tims voor bijv de yakkaas-kluiven die mijn hond zo lekker vindt. Ze zijn echt anders dat die je bij bijv de Jumper kan kopen, veel duurzamer zeg maar. Die van de Jumper kauwt ze veel sneller weg ...

Altijd op tijd en goed verpakt goede prijs voor de kwaliteit

Snelle service!

Snelle service en een blije hond!

Zeer snelle levering

prima service en zeer ruime keuze

heel goede service, zelfs voor diepgevroren eten. Door een feestdag en vertraging bij post.nl m'n bestelling half ontdooid aangekomen. Gemeld en 2 dagen later kreeg ik m'n bestelling kosteloos opnieuw in diepgevroren toestand

Zeer tevreden. Snelle service.

Ik kan hier kort over zijn. Een zeer tevreden klant.

Netjes geleverd

Perfecte levering

Door een operatie ben ik niet in staat om naar de winkel te gaan, nu handig besteld via Tim en de volgende dag netjes bij huis bezorgd.Ideaal!

Goede producten, altijd snel levering

Goede producten, altijd snel levering

Te laat geleverd voor diepvriesproduct

Post nl.heeft de levering uitgesteld. Bij diepvries goederen kan dat niet . Die moeten op tijd geleverd worden. Nu ben ik genoodzaakt het op een ander eens te proberen . Sorry ik was vast van overtuigd dat ik bij jullie juist was . Grtjes Lieve

Snel gelevetd

Snelle bezorging en servicegericht

Altijd snel bezorgd, netjes verpakt en bij de enkele keer dat er iets niet goed is gegaan werd ik zeer vriendelijk geholpen.

Goed spul de Biofood brokken en snel geregeld!

Voor herhaling vatbaar

Tevreden!

Goede aanbiedingen en supersnelle bezorging!

Mijn bestelling van twee dozen natvoer en gepofte kippenpoten zat zonder bescherming bij elkaar. Met als gevolg gebroken pootjes! Is gemeld en een passende oplossing is geboden en geaccepteerd.

Gewweldig en snel geleverd

Keer op keer worden bestelde producten snel geleverd! Ook op de Wadden

Snele levering

Snelle levering en goede prijs

Zeer tevreden! Bestelling de volgende dag al in huis

Goede kwaliteit netjes verpakt

Prima ervaring met Tims B.V

keurig geregeld

mijn bestellingen zijn altijd keurig op tijd ontvangen

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR