Goedkoop en snelle levering

Goede ervaring en raad het bij familie en vrienden aan

top

goede service

erg goede service

ik kan niet anders zeggen , dan dat de service van Tim's uitstekend is. nadat we telefonisch contact hadden gehad besloten we een bepaald artikel te bestellen... echter deze bleek te klein voor onze hond , pakket retour ( gratis) gezonden, direct werd het geld teruggestuurd

Voordelige prijzen, goede assortiment.

Goede assortiment, snelle levering en ook voordelig.

Snelle levering en goed verpakt.

Goede prijs. Geen gedoe met hoge verzendkosten. Snel geleverd.

Top service!

Na problemen op de website met Farmfood, de korting die die dag van toepassing was, gekregen voor een latere bestelling! Top service!

Heel erg goed

Besteld, snel geleverd. Tevreden over het product!

goeie prijs, goede kwaliteit, snelle levering

Goede ervaringen en open communicatie met Tim's. Niets op aan te merken.

Spam

Na het ontvangen van een ‘nieuwsbrief’, ongevraagd want niet voor ingeschreven heb ik een mail gestuurd of dat kon stoppen. Geen reactie maar nu weer een uitnodiging voor een review. OK bij deze.

Pra service

Klantvriendelijk

Geweldige producten&service voor een mooi prijs

Om de 2-3 dagen een ritje met de auto hebbie vervangen door bij Tim’s te bestellen! Een stuk minder tijd kwijt voor betere producten, goedkoper en hele snelle service! Keuze uit vele verschillende producten voor zowel kleine als grote honden. Als je een probleem hebt even een mailtje en ze helpen je vriendelijk en snel! Diepvriesproducten komen ook nog bevroren binnen Mijn huskies zijn happy!

Goed super

Tim's is helemaal top!

Breed assortiment, prima prijzen, snelle levering, goed bereikbaar per telefoon en bij de klantenservice is de klant nog koning!

Fantastisch dierenwinkel

Ben je naar iets op zoek voor uw huisdier? Hier vinden we het. Van klein kammetje tot...... gewoon alles wat je kunt gebruiken.

Goede service en vlot geleverd

Producten zijn goed en zoals omschreven op de webshop. Alles wordt blot geleverd en goed verpakt

Altijd perfect

Nog nooit problemen gehad..super service

Prima geregeld allemaal.

Alles was prima geregeld.

Levert op tijd volgens afspraak

Scherpe prijzen en levering zoals op de site aangegeven. Daar hou ik van.

Goed!

Goede prijs, goede kwaliteit en snel geleverd

Snelle levering en goed assortiment

Katten brokjes die elders niet altijd leverbaar zijn, waren hier binnen een dag leverbaar. Duidelijk aangegeven hoe laat ze bezorgd zouden worden. Fijne aanbieding ook!

Is elke keer opnieuw prima in orde

Alles netjes verpakt en geleverd

Groot assortiment, goede prijzen!

Sortiment is groot, prijzen zijn redelijk en veel acties maken het interessant. Hele snelle levering!

Snel geholpen

Super snel geleverd!

Artikelen zijn snel en keurig verpakt verstuurd.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR