Goede producten tegen scherpe prijs en goede levering

Ik bestel bijna altijd bij deze website omdat de prijs/prestatie verhouding altijd goed is. Ik ben zeer tevreden over de service en kwaliteit.

Ik koop hondenbrokken altijd bij Tim's, goede kwaliteit, snelle bezorging en dit keer ook kip chewsticks gekocht. Deze vielen erg in de smaak bij mijn hond :)

Snelle levering en goed product!

heel goed

snelle levering goede prijs goede producten in voorraad

Snelle verzending!

Goede levering, snelle verzending en duidelijk antwoord op je vragen

Goede winkel

Veel keus voor knaagdieren en niet te duur

Product voldoet niet

Terug gestuurd en geld snel terug ontvangen. Prima!!!

Klantvriendelijk en goede prijzen

Zeer goede service

Super prijs en kwaliteit en ook nog heel snel thuisbezorgd.

Wij zijn zeer tevreden over Tims. De prijzen zijn goed en vaak de volgende dag al in huis. Meestal zit er een leuk kadootje voor onze honden bij in de doos. Super blij dus met Tims!

Goede service, snelle levering

Altijd snelle levering, goed verzorgd ingepakt

Goede service en netjes verpakt.

Tim's is altijd correct in het bestellen en leveren, en doet altijd wat hij beloofd. Ik heb maar een klein hondje maar kan altijd op Tim's vertrouwen.

Prima webshop!

Prima webshop, snelle levering!

Snelle levering en mooie prijs

Word altijd snel geleverd en zijn niet duur .

Goed verpakt.Snel geleverd.

Via uitlaatservice Joella kwam ik bij jullie terecht en heb daar zeker geen spijt van. Ik blij met de snelle levering en mijn Labje Dusty nog blijer met de inhoud.Win/win situatie.

Goede snelle service

Alles naar wens

Snelle levering ,en alles geleverd zoals ik besteld had

prima snelle levering

altijd opvoorraad en snel geleverd

goede service

Op tijd geleverd en een goede prijs.

Ik vind het zeker ok. Maar paar puntjes van kritiek. Website meer filter mogelijkheden geven. Soms veel te lang scrollen voor alles. De prijzen zijn niet het goedkoopste maar gelukkig is de service supergoed.

Betere plakbandsluiting en dikkere dozen voor de zwaardere..

Altijd blij verrast

Als ik een bestelling doe bij Tims ben ik altijd blij verrast, er zit altijd een cadeautje bij de bestelling en de leveringen zijn enorm snel. Ook prijstechnisch dik in orde!

Snelle service en degelijk materiaal

Snelle service, ook het toilet voor konijn met rooster uit degelijk materiaal. Zeer tevreden en mijn konijntje ook… Mvg marijke en bambi

Bestelling snel geleverd

71 Hongkongstraat