Bestelling en de volgende dag geleverd

goede en snelle levering

Mijn hond is er blij mee.

Goed advies

Heel goed !

Alles naar wens !

mooi product

Mijn katten zijn er dol op dit soort krabmeubels om op te liggen of lekker aan te krabben. Door de print heeft het krabmeubel een strakke/nette uitstraling waardoor goed te combineren in elk interieur.

Super kwaliteit voor een goede prijs

Alles verliep vlekkeloos, duidelijke overzichtelijke en makkelijke website, makkelijk om een bestelling te plaatsen, ik werdt mooi op de hoogte gehouden van de status van mijn pakket, mijn honden krijgen zelfs een cadeautje voor hun verjaardag, als fiere staffordmama maakt dit mijn hartje blij. Alleen de levering zelf, kwam via post nl en terwijl ik toch thuis was is mijn pakket bij de buren geleverd, geen kaartje in de bus, van een slechte service gesproken!!! Ik zou niet bij al mijn buren moeten gaan bellen om te vragen of ze mijn pakket toevallig hebben gekregen, zeker niet als ik de hele dag thuis was en geen post nl gezien heb. Dit is een werkpunt, kies een betere en betrouwbare koerierdienst in de toekomst.

mooie prijs voor hondenvoer

netjes op tijd geleverd zoals geadverteerd(is wel afhankelijk van bezorgdienst)

Klantgericht en snel

Geeft korting van tijd tot tijd, gemakkelijke website en gratis bezorging en soms een kadootje.

Prima webshop

Eenvoudig te vinden wat ik zocht. De beste prijs die ik kon vinden op het internet, en snel geleverd.

netjes en snel geleverd

netjes goed verpakt en snel gelevrd

Uitstekend!

Zeer tevreden.

Ik heb nu een paar keer bij Tim’s besteld, deze bestellingen had ik iedere keer snel en compleet in huis. Ga zo door. Top! Aanrader.

Als ik wat bestel heb ik mijn artikel de volgende dag in huis.

Redelijk

Had hertenbot besteld, krijg ik 3 met haar en 2 zonder haar. Ik had besteld zonder haar?

Heel tevreden!

Zeer goede kwaliteit

Mooi op tijd

Goed geregeld,voor de deur neer gelegd Zo wil ik het zien

Super snelle bezorging. En als dan je bezorger wat kwijt maakt het netjes regelen.

Fijne webshop

Altijd netjes verzorgd en snelle levering.

altijd snelle en correcte levering

Bestel je vaker dan zit er soms ook nog een onverwacht extraatje in voor de hondjes.

ALLES SOEPEL GEREGELD

Prima ervaring

Voordelig

Voordelig en betrouwbaar. Jammer dat jullie geen royal canin veterinary diet in jullie assortiment hebben. Maar ik ben hartstikke blij dat ik puur probiotica bij jullie kan kopen.

goede service

Goede communicatie indien er iets niet vooradig is word er toch al een deel verstuurd dat je toch al verder kan.

Goede prijs, snelle levering

Goede prijs, snelle levering

Prijs kwaliteit is ok Hond eet de brokken super graag en de ontlasting is normaal

Altijd snel geleverd

Snel geleverd, goede service