Eenvoudig bestellen,snelle levering, uitgebreid assortiment

Uitstekend.

Prima tuigje. Snelle levering.

Snelle levering, lage prijs, product ziet er uit zoals foto, kwaliteit kan beter

Ik heb reeds tweemaal bij Tim's B.V. besteld en telkens waren de materialen (zoals beloofd) de volgende werkdag al geleverd. Tim's B.V. garandeert een snelle levering. Na vergelijking vond ik bij TIM's B.V. het product dat ik zocht aan de laagste prijs (in vergelijking met andere winkels die hetzelfde product verkochten). Het product dat je besteld, ziet er precies zo uit als het op de foto's wordt voorgesteld. Het enige minpuntje vond ik de kwaliteit. We hebben het product (een hondenbed voor op de zetel) nu enkele weken en de naden beginnen al los te laten.

TOP!

Wederom in zeer korte tijd achter elkaar 2 bestellingen Prins brokken gedaan vanwege aangeboden korting. Goede kwaliteit, korting, attentie en zeer snelle levering meestal 1 dag na bestellen.

snelle levering, goede prijs-kwaliteit

gemakkelijke bestelprocedure, snelle levering, en zeker een goede prijs, dat is ook fijn ;-)

Snel en goede prijs

Heel tevreden

Snel en netjes

Genoeg keus en blij met de aankoop met grote bot die je haast nergens anders kunt krijgen

mooie site voor alles wat wils en niet duur en een snelle levering

klopt altijd

Klopt altijd

Suuuuper

Mail gestuurd over artikel en zelfde dag antwoord gehad . Besteld en andere dag geleverd . Dus wat kan een mens meer wensen . Hier koop ik zeker nog

Artikel duidelijk omschreven en snel geleverd. Helemaal prima dus

Snelle levering en de goedkoopste houtkorrels voor de kattenbak.

Sinds een aantal maanden hebben we onze kat en kattenbak van grit naar houtkorrels laten wennen en de kat en wij zijn erg tevreden over het product.

Prima en vlotte communicatie

Heel positief.

prima service

altijd op tijd geleverd zelfs zondag besteld en maandag bezorgd

snelle service goed assortiment

snelle service goede producten

Snelle bezorging

De bezorging van de kattenbak uitloopmatten verliep heel snel,ik ben heel tevreden ook over matten,alleen vond ik de doos waarin ze bezorgd werden wel heel erg groot en onhandig Verder ben ik tevreden

Snelle levering, precies zoals op de site staat. Mvg Danielle

super

besteling is snel gekomen ,alles naar het wens

Altijd snelle service

Altijd snelle levering en makkelijk weer in te loggen in mijn account

Snelle levering en altijd iets extra voor de poes

Leuk hondenspeelgoed

Snelle levering, leuk betaalbaar hondenspeelgoed

Snelle levering. Fijne stretcher.

De stretcher werd snel geleverd. Het was gemakkelijk om in het elkaar te zetten. Alles ziet er sterk en degelijk uit. Onze labrador gaat er, na een spelletje met een snoepje, lekker op liggen. We hebben het aangeschaft omdat de onderkant van het hondenbed vochtig werd door condens. Dat is nu zeker opgelost.

Supergoede service in verband met de levertijd ,en geen verkeerde artikelen . Topservice

Netjes, snel

71 Hongkongstraat