Ruime keuze, op voorraad en goede service

Zeer tevreden over Tim’s. Site is duidelijk. Keuze is groot. En de service is geweldig. Zeer tevreden.

Snelle en correcte levering !

Al een paar keer wat besteld. Communicatie en levering snel en correct. Goede prijs. Ben tevreden.

Alles okee

Alles okee met de bestelling. Goed ingepakt, snel geleverd.

Tevreden met de bestelling en bezitterigheid

Tevreden

Geweldige service mooie producten en je krijgt een leuke verrassing

Heel goed!!!

Super snel geleverd en super kwaliteit

Snelle levering en super produkten

Groot assortiment, snelle levering, prima prijs!

Groot assortiment, snelle levering, prima prijs!

Snel en als gevraagd

De trouwe chuckball xxl besteld omdat deze het langste heel blijft. En weer lekker snel in huis.

Heel Goed

Het was een goede ervaring iets bij Tims te bestellen.

TOP

Besteld en Goed geleverd...

Snel geleverd!

Snelle verzending, plus gratis lampje :) Tot de volgende keer

Bestelling altijd super geleverd

Snel, netjes. Top!

Snelle levering en goede webshop

Fijne en overzichtelijke webshop. Snelle levering en keurig verzonden . Prijs is oké .

De beste online dierenwinkel

Tim's heeft een tgebreid assortiment en levert snel. Niks op aan te merken. Ik bestel er graag!

Prijs kwaliteit en goede en correcte levering

Vlot mijn goederen besteld aan goeie prijs kwaliteit. Levering correct en de producten zijn in goeie staat toegekomen.

Prima producten goede prijs snelle levering

Prima producten met name de grote zakken met kauwsticks met kip er omheen goede kwaliteit en sterke prijs

Altijd alles snel geleverd en de goedkoopste.

Ik zoek altijd via google het product die ik zoek. Zo probeer ik de goedkoopste aanbieder te vinden. Ik kom regelmatig bij jullie uit en kan zeggen dag jullie betrouwbaar zijn en erg snel leveren!

Snelle service,correcte prijzen

De website is duidelijk en overzichtelijk,bestellen gaat vlot en mijn bestelling was tiptop in orde. De mensen zijn bereikbaar voor vragen wat niet evident is in deze tijd.

Draagzak is een beetje nipt

Mijn dwergkeesje kan maar juist in de draagzak als hij zit De draagriem is eigenlijk nogal kort,als je die boven een jas moet dragen is het een beetje nipt Service wel zeer goed en snel geleverd

Goeie dierenshop

Bestellingen komen altijd optijd aan.

Korte levertijd,goed matriaal

Geweldige service

Onze American stafford eet al jaren farmfood en de zaak die gesloten werd was de enige in onze omgeving,dus eigenlijk met een bang hart de eerste keer besteld bij Tim's en zo lang onze hond leeft zullen er nog meer bestellingen volgen

Goede producten en snelle levering

Goede producten en snelle levering

Topservice

Snelle levering, netjes verpakt , goede kwaliteit .top

Als je besteld snel binnen en wordt correct afgehandeld

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR