mr. Wilson review

de tas is stevig en mijn baas draagt me makelijk ik vind er in gaan niet echt leuk in mijn vorige help tas ging ik makelijker in uit me zelf maar het Brent me naar leuke plekken meestal... de levering was goed Allen de post bode had hem voor het huis geleverd waneer mijn baas er niet was en vond het vreemd toen er geen briefje dat ze het kon halen bij post kantoor of beuren I denk dat dit post nl eigen word maar goed ik ga maar snel mijn baas vragen om eten want ik heb mij een honger

Kat snapt na een dag hoe dit product werkt.

Kleur niet zoals op de foto

Kleur die wordt omschreven komt totaal niet overeen met kleur geleverde product. Jammer. Verder product in orde.

Zeer goede producten

Op een mum van tijd is mijn tuin omgetoverd tot een vogel paradijs. Ze zijn gek op beopatee en ons vogeltje ook

Voordelig en snel

Scherpe prijzen en de volgende dag in huis. Als iets niet op voorraad is staat het bij het artikel vermeld zoals het hoort.

Netjes zoals afgesproken snel geleverd goede producten. Komt afspraak na!

Redelijk

De spullen kwamen iets later, gebeld .. Vriendelijke meneer

Prima snel en correct

Prima snel en correct

Proma

Snelle levering,prima service

zeer mooie prijs top product echt een aanrader.

super

altijd snel en zonder problemen

Overzic htelijke website en een super snelle verzending.

Prettige ervaring.

Alles super geregeld

Ik heb hier de beste gedroogde meelwormen gekocht betere zijn er niet te koop

Ondanks de Corona(waar veel mee wordt geschermd als een verzending later wordt) hebt u het pakket op tijd kunnen bezorgen en keurig verpakt. Niet te grote doos wat weer een belasting voor het milieu is.

Overzichtelijk uitgebreide website

Zowel voor groot verbruik als voor de kleinere hoeveelheden de juiste website. Snelle levering. top !!

Prima. Snelle levering

Reactie

Een hoes terug gestuurd daar nog niets van gehoord de nieuw bestelde hoes is prima net als de drie daar voor. Inmiddels is dit super en naar volle tevredenheid opgelost.

Prima, snelle levering

Kennelreiniger is moeilijk te verzenden

Op zich tevreden over Tim,s maar de bestelde kennelreiniger was de eerste keer lek en retour gegaan, de tweede keer was het verpakt in plastic en was er weer eentje lek. Misschien een idee om te vermelden op de verpakken dat het een fragiele zending betreft .

goed produkt

goede communicatie

Geen ruil service

Geen ruil service, 3x verzendkosten is me wat te gortig (:

Snel geleverd, de kattenfence werkt prima

We hadden een kattenfence besteld bij Tim's en die is snel geleverd. Het was nog een heel werk om de draden goed aan te leggen maar zowel de poes als wij genieten van het resultaat. Na 2 dagen wist ze hoe het werkte en ze kan nu vrij binnen en buiten lopen als de deur open staat.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR