Product kapot geleverd

Voor de eerste maar ook de laatste keer besteld. We hebben een hondenkussen besteld wat bij levering al kapot uit de doos kwam (rits kapot). Uiteindelijke korting van 25% maar genomen omdat anders de verzendkosten hoger waren. Reparatie: 22,50.

Prima service!

Mijn bestellingen worden zeer snel en keurig verpakt afgeleverd!

Ik ben heel blij met mijn mooie vogelkooi. En de snelle levering in deze coronatijd.

Snelle levering, producten goed verpakt en mijn artikelen waren goedkoper dan bij een andere webshop.

uitstekend

Ik had vragen over de prijs van een product voor katten. Het werd meteen aangepast en kreeg binnen 10 minuten creditnota

Geen idee want door onduidelijkheid nog niet in gebruik

Product binnen 3 dagen in huis. Helaas onduidelijk over het opladen. Heb hierover gebeld. Het zou uitgezocht worden maar helaas nog steeds geen antwoord. Dus product nog niet in gebruik

Prima, snelle levering

Prima, snelle levering

Uitstekend mailverkeer!

Vlotte service

Heel goede service en kwaliteit voefibg

Top aanbevolen product

Top aanbevolen product

Schitterend

Had een bench besteld . Prima gerief en snelle ontvangst. Ben zeer tevreden met de aankoop en de service.

Top geleverd

Kooi is zeer mooi voor onze 2 agapornissen. Werd zeer snel geleverd ondanks de drukte

De (verzend)verpakking MOET verbeteren!

De kattenbakvulling is fantastisch, maar zit met 14 kg Gewicht verpakt in een zak van stevig karton papier. Het risico van een scheur is groot. Vervolgens worden 2 zakken bij elkaar verpakt in een kartonnen doos, die veel te dunwandig is. Het gevolg is dat nu al meerdere keren een zak aan de onderkant kapot was en de vulling in de doos en thuis op de grond lag. Dus of de verpakking zelf niet veranderen naar stevig plastic, of de verzenddoos moet veel sterker worden.

snacks

lekkere snacks aan voordelige prijs

Zeer voordelig en sneller binnen dan verwacht

De bench die ik bestelde was hier veel goedkoper dan elders. Er zat wel een verwachte langere levertijd op, maar kwam veel sneller binnen.

Harstikke goed en snel leverbaar

betrouwbaar en goed

snelle service, goede kwaliteit Geen verbeterpunten

Prima Sevice

Altijd perfect

Snel, goede kwaliteit

Het gaat

De eerste keer dat ik bestelde ging super. Daarna werd de levertijd steeds langer. En het gaat bij mij meestal om diepvriesvoer. Als ik in een mail vraag naar een levertijd krijg ik te horen dat ze vertraging hebben. Dat vraagt ik dus niet. Een pakbon zit er nooit in. Laatst iets besteld wat volgens mij niet compleet was, een mail erover uitgedaan en er een half antwoord. Service is niet alles daar. Jammer.

Top service!

Bestelling op vrijdag gedaan, volgens de site zou de bestelling maandag komen maar we werden op zaterdag al verwend met de geplaatste bestelling. Snelle service, goed verpakt en onze hond smult er lekker van.

Snelle en degelijke levering tegen een scherpe prijs

Snelle en degelijke levering tegen een scherpe prijs

Snel en goedkoop

Ik had deze hele snel thuis. Prijs is ook steeds goedkoper dan andere sites

Normale prijzen, snelle levering, goeie service.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR