Acana wild prairie in assortiment en snelle levering!

Wij kiezen voor een goede hondenbrok. Acana wild prairie. Dit merk en deze variant hebben de meeste dierenspeciaalzaken niet in hun standaard producten. Tim’s heeft dit in zijn assortiment en altijd op voorraad. Snelle levering, helemaal top.

Goede prijs en op tijd geleverd

snelle levering en de kat vindt het voer heerlijk

Super blij

Ik heb ervaren dat ik goed aangedaan heb om deze site te kiezen want ik vond het snel en zonder gezeur binne te krijgen mdus ja van mij hoef je niks te verbeteren want het was wel wat later maar dat weten we met de feest dagen

Snelle levering, zeer duidelijke site en zeer duidelijke informatie over het artikel.

Goede prijs goede bezorging

Prijs is goed koper dan in dierenwinkels Goede bezorging en ook duidelijk wanneer ze komen. En als de levering later komt of de voorraad is er niet geven ze dat ook op tijd door.

Bezorging duurt veelste lang

De bezorging duurt sowieso al lang 2 a 3 weken. Maar als ze je pakket n week lang niet opsturen , je een mail stuurt en ze het dan wel doen... uiteindelijk echt veelste lang gewacht op t pakket en tussendoor nog ander hondenvoer moeten kopen omdat hun der afspraken niet nakomen. Je vraagt voor een oplossing en krijgt gwwoon geen reactie meer

Van bestelling tot bezorging helemaal top

Volgens mij kan je het niet beter doen.

Goede ervaring

Alles is vlot verlopen, bestellen en bezorging, zal zeker nog een keer bij Tim's dierenwinkel.

Alles is vlotjes verlopen

Alles is vlotjes verlopen

Prima service levert vlot.

Alles vlot geregeld. 1 min punt de verpakking is onnodig groot.

Goede en correcte service

Ik kan niet anders zeggen dan dat alles perfect is gegaan

Alles prima in orde

Geen 5 sterren omdat het iets langer duurde voordat ik het ontving, máár ik had het wel besteld toen het mega druk was bij de bezorging. Dus niet per se iets waar Tims iets aan kan doen. Zal er zeker nog eens bestellen als ik iets nodig heb :)

Goed product , correct en snel geleverd.

Goed!

Geen op of aanmerkingen.

Leveringstijdstip gerespecteerd.

Groot assortiment,scherpe prijs. Tijdig verwittigd van leveringstijdstip.

Goede service en website

Goede service en website. Artikelen waren snel bezorgd.

Wat ik besteld heeft ziet er keurig uit . Werkt prima

Hele fijne website

Goede service en heel snelle levering! Kom er graag terug!

Prima geleverd

Prima geleverd.

leveren zeer goed op tijd

Prima geholpen

Helaas duurde de bezorging wat langer, maar dat kwam door post.nl. Ik heb snel en netjes antwoord gekregen voordat ik bestelde en toen ik vroeg waarom de bezorging langer duurde.

zeer tevreden

snelle correcte levering

Uitstekend!

Vanwege de kerstdrukte iets langere levertijd. Keurige levering van Energique diepvriesvlees voor honden. Goed geïsoleerd verpakt. Keurig afgeleverd door Post.NL met melding vooraf.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR