Groot assortiment en snelle levering

Prima voor elkaar

Duidelijke site, vlotte levering

Prima product

dubbele aankoop niet snel op gereageerd

problemen bij de betaling zorgde er voor dat het product 2x werd betaald. Daarvoor werd dadelijk een mail gestuurd om één product niet uit te leveren, maar de reactie ontving ik pas als de producten al geleverd waren. Het excuus was dat de klantenservice op zaterdag en zondag gesloten was. Nochtans had ik bij een eerdere info-aanvraag wel op zondag een reactie ontvangen. Nu moet het product op eigen kosten terug gestuurd worden..

Snelle levering en concurrerende prijzen

Snelle levering en concurrerende prijzen

Veel keuze, snel , professioneel

Prima bedrijf

Ruime keuze, goede prijs-kwaliteitsverhouding en snelle levering.

Zeer tevreden!!!

Snelle afhandeling,goede opvolging via mail,snelle levering,kortom,top service.Doe zo verder!!!

.....

Hele goede service

Superservice gehad.De bestelling was perfect in orde en correct afgehandeld.Zeer mooie koekjes,geen gebroken

Snelle levering en niet duur.

De prijs van het product was goed en een snelle levering ondanks de drukte van de vervoerder. Dik tevreden.

Goede koop

werkt goed

Correcte service

Product was er snel en volledig in orde

Het kattenluik dat wij besteld hadden voldeed volledig aan de verwachting. Installatie was zo gepiept, inclusief inlezen van de chip.

Super snelle levering ondanks de kerst!

Duidelijke website, snelle levering en heel goede kwaliteit, een aanrader!

Redelijk

Dat ik geen paarden snoepjes meer kan kopen bij jullie wand die kocht ik altijd tegelijkertijd met de hondenvoer dat vind ik wel heel jammer

Altijd mooi op tijd geleverd.

Als ik bestel is het meestal de volgende dag in huis, net voor kerst kreeg ik de melding dat het vanwege de drukte enkele dagen later werd. Geen probleem en fijn dat het even gemeld werd.

Snel geleverd ondanks de drukke corona en Kersttijd!

Snelle levering, telefonisch niet te bereiken

Na een snelle levering van de spullen, heb ik één ding retour gestuurd. Na bijna een maand heb ik nog steeds geen geld retour gekregen. Telefonisch onbereikbaar. Na meerdere keren gebeld te hebben en minimaal een kwartier in de wacht te hebben gestaan, krijg ik nog steeds te horen dat ik 7 minuten moet wachten terwijl ik begon met 1 minuut wachten. Super slecht.

Tim is goed

Snelle levering, product voldoet aan de verwachtingen, goede prijs.

Prettig geholpen door een dierenvriend

Prettig geholpen door een dierenvriend. Snelle levering en goede prijzen.

nette en ondanks de drukte snelle service

nette en ondanks de drukte snelle service

Prima service en goede producten

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR