Snelle levering en service

Super tevreden over prijs kwaliteit. En natuurlijk over een snelle levertermijnen .

Goede service maar...

Ik vond het erg jammer dat hetgene wat ik voor black Friday bestelde verhoogd werd in prijs,zodat die korting weinig zin had. Totaal geen reactie op mail gekregen

Snel geleverd Kwaliteit is prima

Very fast delivery and good product

I received my order within the next day and i was informed on every step of the shipping process. Product quality is good and prices are much cheaper than some other webshops.

gewoon goed

snelle levering en goed verpakt..

Fijn assortiment en snelle levering. Wel veel ruimte in de doos, dus misschien kleinere dozen gebruiken.

Onduidelijkheid snel weggenomen

Mijn pakket is in 2 delen verstuurd. In het 1e pakket was daarvan geen melding gemaakt (zoals wel aangegeven wordt op de website) , dus de gedachte komt dan op dat er iets mis is. Dat is door de klantenservice snel duidelijk gemaakt, na telefonisch contact vanuit mijzelf. Op mail kwam geen snelle reactie helaas

Snel en goedkoop.

Voor het eerst iets besteld omdat het artikel goedkoper was dan bij andere winkels. Supersnel geleverd Geen spijt van.

Goede en snelle levering

Makkelijk besteld en snel geleverd

Snel

Snel en verzorgt

Goede verhouding prijs-kwaliteit; communicatie mag beter

Ik was zeer tevreden met het aanbod en de snelheid van bestellen etc. Toen ging er iets mis. Ik hoorde plots niets over mijn bestelling, ook niet toen ik na een week mailde. Een of twee dagen later toch nog maar een keer gebeld. Er was iets misgegaan met mijn bestelling. Dat kan natuurlijk gebeuren maar ik begrijp niet helemaal waarom ik daar als klant zoveel moeite voor moet doen. Mijn betaling is toch ook ontvangen? De reactie op mijn telefoontje was, hoewel niet onvriendelijk, wat lauwtjes met een 'Oh, heb ik niet meer op uw mailtje gereageerd?'. Dat voelt, met name, toch een beetje als "jammer". Met wat geduld werd de bestelling uiteindelijk verder wel netjes en volledig afgeleverd.

Service is top

De levering was snel, op tijd zelfs in coronatijden en de producten zijn super.

Goede prijsverhouding en snelle verzending.

Oke

Ik had een bestelling geplaatst voor een item met levetijd 8-10 dagen. Tim's bevestigde dat ze eerder konden leveren. Helaas was mijn pakket te zwaar voor KPN en moest een andere transporteur ingeschakeld worden. Ivm sinterklaas was er een paar dagen vertraging vanwege te weinig capaciteit bij KPN. Maar Tim's kon daar niets aan doen. zending vandaag afgeleverd, hoop dat het Renske wildmenu in de smaak gaat vallen:).

Positief was de snelle levering

Heb toch besteld ondanks dat ik de gevraagde informatie niet gekregen heb.Gelukkig is het meegevallen

Kan hier niets over zeggen

Heb tot op heden het pakket nog niet ontvangen, dus kan er weinig over vertellen.

Snel en correct

Aanbevolen online winkel

Na al verschillende bestellingen krijg ik nog steeds alles correct op tijd en steeds alles goed ingepakt met het oog op transport. Tim's B.V. is een aanrader voor iederen.

Snelle levering - Scherpe prijs

Top drinkfontijn voor mijn Noorse Boskat. Allebei heel tevreden. Goede kwaliteit, scherpe prijs en snelle levering.

erg snelle levering.

Goed verpakt en snelle levering. Goede prijs. Ik bestel hier al vaker. Erg tevreden.

Goede service en prijzen

Goede ervaringen met bestellingen en leveringen. Overzichtelijke website met goede zoekfunctie. Prijsvergelijking doet Tim's ook telkens voordelig uit de bus komen. Ik raad iedereen aan Tim's te checken!

Telefonist komt afspraak niet na

Ik heb gebeld ivm een grote pot puur probiotica. Ivm groot verbruik. Maneer zal het uitzoeken.. Als dit hetzelfde is als de kleine pot. Aangezien dit niet bij de omschrijving stond. Helaas heb ik niets meer gehoort terwijl deze man tegen mij zei ga informatie inwinnen en zal je mailen... Niets... Dus heb ik het zelf maar uitgezocht. Erg jammer

Verder geen opmerkingen.

Prima.